bambi

Dumma Lindex som har så mycket fina barnkläder!
Okej, Lindex är dumma som könsindelar sina kläder så. Men man kan inte förneka att dom har MYCKET fina barnkläder. Tyvärr mest upp till storlek 86. Leah har storlek 80 men jag är lite snål och vill helst bara handla kläder till Zack så att båda barnen kan ha kläderna. Men usch va dumma som är som har så fina barnkläder så att det inte går att låta bli att shoppa där!!

Just nu känns det som om Lindex har extra mycket fint! Byxorna, fanns tyvärr inte i Leahs storlek för annars hade jag köpt dom direkt! Däremot så knep jag en nyckelpige-jacka som det var 25% rabatt på (tills imorgon).



Sötaste koftan med knappar i olika färger och så body med rosa och lila bussar var jag nära att köpa (men lät bli!).



Det var svårt att välja mellan nyckelpigejackan och denna söta jacka med apor (som det också är 25% rabatt på!)



Åh, dessa härliga regnbågsfärger! Body och hängselbyxor!



Dessa äppelbodiesar är väldigt söta och har lite av en Småfolk-känsla över sig. Söta huvtröjor med stjärnor, som har lite Molo-känsla över sig.



Vad jag shoppade till slut? Ja, jag hade ju lite beslutsångest och går kanske tillbaka och shoppar lite till... men det blev detta: Regnbågshängselbyxor 129 kr och body med bilar 79,50.



Och nyckelpigsjackan och en pippi-tröja, som jag tror kommer funka bra tillsammans när Leah sitter i åkpåsen. Till Zack köpte jag även ett par svarta galonbyxor.

#1 - Bellis

Ååh, jag måste gå till lindex oftare ser jag :)

#2 - En pojkmammas vardag ♥

Jag gillar också lindex kläder. Härliga färger och bra priser .. gillas! :)

#3 - Josefine, Blåeld

Håller med, Lindex har mycket fint till bra pris. Dock är det - i likhet med de flesta andra kedjor - könsuppdelat... Tyvärr!



Njut nu din hotellnatt, det är du väldigt väl värd!!



Kramar!

#4 - Josefine, Blåeld

Håller med, Lindex har mycket fint till bra pris. Dock är det - i likhet med de flesta andra kedjor - könsuppdelat... Tyvärr!



Njut nu din hotellnatt, det är du väldigt väl värd!!



Kramar!

#5 - tankgirrl

Ja jag håller med! både när A var liten och nu när hon är tre år så har de fina kläder, det som skiljer det åt var att förut kunde vi handla på en unisexavdelning kallad baby, men nu blir det mest på killsidan, senast köpte vi en jättefin gul munktröja med stjärnor på armbågarna! (mormor köpte medan jag diskutera könsindelning med kassatjejen, som höll med och sa att hon handlade mest från killavdelningen till sin dotter också)

#6 - jis

Har förstått att du också är väldigt intresserad av genus, precis som Lady Dahmer. Bojkottar ni någonsin affärer på grund av att de delar upp kläderna efter kön.. ?

#7 - Karoliina

jag älskar lindex! köpte hem stjärn-jackan till min kille, den är sååå fin! :)

#8 - Denice Grefve

Det är rent galet hur mycket snyggt dom har. Älskar dom där byxorna! Men dom finns inte i butik där jag bor och dom finns inte på hemsidan heller. :(



Kram

#9 - Madde

Mycket fint till bra priser:)

Det är en bra kombo!

#10 - sofia

Ååå, denna nyckelpigejacka :) Som jag gått och nypt i den. Har två pojkar på 7 och 4 så det är ju inte aktuellt alls men den är ju så fin så man nästa kan ha den bara ändå..och titta på..och drömma om..Vet en gång innan barn nummer två föddes (eller ens var tillverkad)som jag var helt besatt av PO.P´s jeansklänningar i förklädesmodell..köpte en och la i skåpet..tänkte att den kanske kommer till pass nån gång. Det gjorde den ju iochförsig men inte hemma hos mig ;) Nu har jag inte tänkt skaffa fler barn så nyckelpigejackan får väl pryda några andra lyckliga små barn. Hoppas jag får se en skymt av den i lekaperken eller så.. ;)

#11 - Sophie

De där regnbågebrallorna älskar jag! Men tyvärr fanns de bara i små storlekar så jag köpte ett par till mitt syskonbarn o hoppas de kan gå i arv till min bebis nummer två. ;)

Även om Lindex har könsuppdelat så handlar jag faktiskt mest där. Bra priser o trots de könsuppdelade avdelningarna så är kläderna färgglada o inte så mycket rosa eller murr (=pojkkläder). Tycker HM är den som är värst. Där är det övertydligt o överdrivet.

#12 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Jätefint, gillar speciellt "regnbågsbyxorna". Mycket fint har de på Lindex, men precis som du skriver är det väldigt tydligt att de inspireras av andra märken, ofta Molo. Är det inte ganska typiskt också, att när man är ensam och ska ha egentid så är det första man gör att shoppa till barnen ;-)