bambi

Happy Friday!
Det känns som om jag har så mycket energi idag! Antagligen för att vi fick sova extra länge. Jag har tvättat en massa, skickat paket, hämtat ut paket och storhandlat. Tur att man har en syskonvagn som man kan packa full när den ena är på dagis  ;)

Jag har handlat jordgubbar för att göra en supergod efterrätt med försmak av vår och sommar. Jag delar med mig av resultatet senare  :)



Vi tömde ju skafferiet så gott vi kunde innan vi åkte så nu gäller det att fylla på allt igen!

Det känns även som om Leah är på mycket bättre humör idag. Det är klart att det är skönt för alla att få sova ordentligt!

#1 - Andrea

åh va jag älskar den där overallen. Har en till min unge också, men han har blivit så lång så den kryper upp längs benen på honom.. jättetråkigt att den inte höll vintern ut =/

#2 - Lotten Ek

Sicken go! Var i från kommer overall och mössa? Super härliga ju! Hejs!

#3 - BAMBI

Lotten Ek Dom kommer från Po.P. men jag köpte dom förra vintern. Det är Zacks gamla. Men den kanske finns på Tradera?

#4 - Jessica - stryk en hamburgare på barnens t-shirt

Jag brukar ta syskonvagnen helt utan barn och storhandla ibland, perfekt! Och miljövänligt ;-)

#5 - Anonym

Du är en kanon fin mamma och jag vill absolut inte kritisera dig som förälder.

Men det är så många gravida, småbarnsföräldrar osv. som läser din blogg och man påverkar nog mer än vad man tror. Jag anser inte att små barn ska åka framåtvända, speciellt inte i storstan! Oavsett syskonvagn, matshopping etc. Det skall finnas dokumenterat att barn som åker framåt har högre hjärtfrekvens än barn som åker bakåt. Nej tyvärr, ingen fakta länk. Men kanske jag kan få någon att tänka en gång till innan de köper sin barnvagn!