Ingen återvändoI fredags eftermiddag när maken kom hem så tog vi ur nappen ur munnen på Leah. Det var ingen återvändo och sen dess har hon levt utan napp. Det har gått hyfsat bra, bättre än vad jag trodde och det är skönt att hon slutade tvärt. Hon kanske till och med har glömt bort att hon alltid hade en sak i munnen?

Jag har fått frågor från vänner om hon inte stoppar in annat i munnen nu... men nej, inte mer än annars. Hon suger inte på något annat och verkar faktiskt inte sakna nappen längre! Men vi kan sakna den ibland... för hon har ju blivit mycket mer högljudd nu när hon inte har nåt som håller henne tyst  ;)   Nääää men hon skriker och pratar (säger "mam mam" "da da") mycket mer än förut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Helena - mamma till Alexander
2011-03-10 @ 08:59:18 Blogg: http://hemmyh.blogg.se/

Går det bra även när hon ska sova? Min plutt skulle aldrig somna utan sin napp =) Men det är endast vid sovning och om han är riktigt ledsen som han får ha den.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet