bambi

Komisk läsning
Annika undrade jag vad jag tyckte om Katrin Z's inlägg om män. Ja, jag kunde låta bli och skratta och undra vad det är för män hon umgås med. Hon buntar verkligen ihop alla (hetrosexuella) män i samma hög och kan inte förstå att män kan ha olika smak och tycke. Hon menar att alla (hetrosexuella) män vill se sin tjej i kortkortkort kjol, tajta kläder, urringat och stilettklackar. Det är ju inte direkt så att alla kvinnor tycker om killar i skjorta, slips, kavaj och backslick... vissa spyr på den stilen. Är det så svårt att tänka sig då att killar också kanske har olika smak?

Sen så fortsätter Katrin Z och berättar om att den mest feminina man hon har varit ihop med var ett ex som kunde laga nån maträtt som var god och klarade av att följa med och shoppa i allafall 2 minuter. Har hon aldrig hört talas om Per Moberg? Han är inte särskilt feminin. (Bara ett exempel.)

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag läser Katrins text. Men jag tycker faktiskt synd om henne om hennes text är helt ärlig (man vet ju aldrig med henne). För då låter det som om hon bara har varit tillsammans och känner män som känner att dom behöver leva upp till nån förlegad mansroll istället för att kunna vara sig själva och dom individer dom faktiskt är med egna intressen, smak och personligheter.
#1 - Annika

Hej, kul att du svarade!

Tror inte heller att hennes åsikt egentligen är riktig, hon vill nog bara provocera. Och öka sina beökssiffror.. Men tragiskt att hon skriver om mäns och kvinnors roller på ett sätt som jag trodde att vi kommit långt långt förbi. Och att ganska många faktiskt verkar hålla med henne, lite rädd blir jag faktiskt!

Ha en riktigt skön helg!

#2 - michan

Men jag tror att det ligger något i det hon skriver, även om alla har olika smak och älskar sin fru/flickvän innerligt så tror jag att alla killar kollar lite extra på en snygg tjej med stora bröst och för mycket urringning.

Kram

#3 - Tess

Precis som jag stör mig på folk som buntar ihop tjejer och tror att alla älskar rosa, shopping, smink o.s.v. så stör jag mig på folk som buntar ihop killar till högar av sportälskande, öldrickande typer. Jag har känt så många olika typer av killar alltså så jag kan inte räkna dem på båda händer.

#4 - Maria

Bra inlägg Bambi! Hoppas Katrin skrivit sitt inlägg med ironi, eller för att provocera, annars är det som du skrivit lite synd om henne som bara träffat en sorts män!



Michan: Tror du? Precis som att alla kvinnor kolla lite extra på en man med mycket muskler då eller? Nä, smaken är som baken, många män tycker stora bröst är fult tex.

#5 - Amy

Läser man hennes blogg i allmänhet så vet man att allt är skrivet med lite ironi men rätt mycket sanning. Hon är inte dum, provocerandet eller snarare skämtandet är bara en del av det. Det är ju inte så att hon hymlar med det...

#6 - Helena Ljunggren

Katrin Z buntar ihop allt och alla. Bara blunda, skaka på huvudet och gå vidare :D

#7 - Martina

Jag tror hon skriver sådana texter rakt ur hjärtat och precis som hon tycker.

Om hon sen får för mycket skit för det hon tyckt så säger hon såklart i nytt inlägg att det var ironi och att alla är sååå dumma som inte fattar det....