bambi

Lunch på Svarta Lådan
Idag drog jag och Leah på lunch på Svarta Lådan vid Skrapan med LadyDahmer och Apan.



Det är första gången jag äter på Svarta Lådan och jag blev verkligen positivt överraskad! Man fick välja protein och kolhydrater till sin lunch. Sen fanns det en hel del goda smoothiesar!



Nu när LadyDahmer också har skaffat sig en Iphone så är det bara jag kvar... suck... *vill också ha*



En trött Bambi...

#1 - En pojkmammas vardag ♥

Du är inte sist att inte äga en iphone .. jag äger inte heller någon. Men jag har slängt in en liten hint till sambon om det och att jag faktiskt fyller 30 år i sommar ;)

#2 - Marie

Köp en olåst på exvis Tradera och ta sedan abonnemang via Universal. Dessutom måste du väl ha en mobil i bolaget och kan då lyfta momsen :-)

#3 - Sussi

Hejsan



Inte jag eller har en. Skulle nå inte fatta mig på.

Men kolla på tradera där kan man fynda, FAST köp inte från japan/Kina osv för de är kopior och de funkar ej i sverige. Du kastar bara pengar i sjön. Och sen finns det bluffare som påstor att de är inköpta i sverige och sen är det inte det. Gick på en sån nit, då jag köpte åt min dotter. Den gick ej att använda alls. SÅ man måste vara försiktig samt kolla omdömet där får man de svar man behöver.



Ha en fin dag

Kram

Sussi

#4 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Och jag är nog den enda i världen som har en iPhone men som inte gillar den....jag ångrar framförallt bittert att jag skaffade den hos världens sämsta teleoperatör - 3 - och kommer definitivt att byta till någon annan telefon och operatör när jag blir "fri" därifrån. Nu har jag förstås inte den senaste modellen, så kanske den tillsammans med ett annat abonnemang skulle fungera bättre....:/

#5 - Evelina

Jag har iphone OCH tre och är supernöjd med båda! Dessutom kostar inte telefonen nånting om man väljer vissa abonnemang. Förstår inte varför jag väntade så länge :D

#6 - Agnieszka-2barnsmorsan

Jag äger inte heller någon I-phone... är glad bara jag kan ringa och sms:A med min mobil!



kram

#7 - Dorothea - Ett nästintill trillingliv

köp köp köp ;) hihi