bambi

Min önskelista
Högst upp på min önskelista idag (men som jag troligtvis inte kommer att få) är en systemkamera. Åh, va jag är sugen på en ordenlig kamera! Det skulle vara så roligt att kunna ta riktigt fina bilder. Så jag har även tankar på att gå någon fotokurs om jag tar och skaffar mig en systemkamera.

 

Annat på önskelistan än lite Odd Molly-plagg. Mina mest önskade plagg just nu måste nog vara dessa: Fairie queen blouse och Begonia cardigan.



Förra året så fick jag parfymen Clean i födelsedagspresent av min syster. Jag älskar doften! Så det skulle vara kul med t.ex. en bodylotion eller shampoo i samma doftserie. Eller min gamla favorit, Euphorias body lotion. Jag har redan den och när jag har den på mig så får jag alltid en massa komplimanger om hur gott jag luktar, den perfekta body lotionen (jag överdriver inte), men min flaska börjar ta slut... så en ny skulle inte vara helt fel!




Jag dricker mycket te här hemma, så något gott te skulle inte heller vara så dumt. Som t.ex. denna Kusmi te med karamell smak!

#1 - Jessica

vore det inte kul att ... bara vara och inte fundera över saker du önskar och vill ha? du har ju nyss shoppat massa i thailand (plus inköpet av resan såklart!) och du hade flera om-plagg väntades när du kom hem osv...finns ju annat att roa sig med också :) menar inget illa men tja..överkonsumtion är ju bara onödigt, känns som det finns en gräns för när det bara blir..onödigt. ska såklart inte lägga mig i men du bloggar ju ändå offentligt så.. det är ju tråkigt (tycker JAG, iaf) att jämt bara tråna efter saker..känns så..otillfredsställande på nåt vis, känner mig bara girig och ha-galen till slut haha.

#2 - BAMBI

Jessica Jag förstår vad du menar och just därför har maken inte köpt någon present åt mig i år. Men shopping är ett stort intresse (om man nu kan kalla det det) och det som är överst på min önskelista handlar ändå om en hobby som jag skulle vilja börja med.

#3 - Anna

Hejsan!

Om du kan tänka dig att köpa en begagnad kamera så har jag en sån som på bilden som jag funderar på att sälja. Köpte den av samma anledning som dig. Intresset finns fortfarande men inte riktigt tiden tyvär. Så jag har fortfarande inte hunnit lära mig den ännu.

Har varit så roligt att följa din blogg under Thailandsresan och bröllopet! Vi åker om mindre än två veckor nu. Och gifter oss på samma strand snart :) Tack för tipsen och frågor jag haft som du svarat på.

Mvh Anna

#4 - Tess

Systemkamera står på min lista också :-) Älskar att ta kort!