bambi

Tacka din fantastiska kropp!
Jag tvingade iväg mig själv på yogan igår ändå. Ibland så måste man tvinga sig själv att göra saker som man vet att man kommer att må bra av senare. För den där timmen i veckan som jag ägnar helt åt mig själv och min kropp är väldigt viktig.

Vi avslutar alltid varje pass med att tacka oss själva och tacka vår kropp för att den är så fantastisk. Då brukar jag tänka på att min kropp har skapat två fina barn och det är ju verkligen fantastiskt!
#1 - Erika

Jaa... Varför tackar man inte kroppen varje dag?? Den bär en varje dag och så länge man får behålla hälsan borde man vara tacksam!



Ha en kanondag i solen :)

#2 - Sussi

Hej

Det har jag aldrig tänkt på, att tacka kroppen för alla mina 4 barn som jag har fått. Tänk vad kroppen klarar av!!! Knappt folk tror att man har fött så många barn dom gapar av förvåning. Ja så är det, lilla jag har klarat av att föda 4 barn. Så man ska ju vara tacksam för vad kroppen gör för en. Och jag är tacksam för att jag har kunnat få barn, om man tänker på alla andra kvinnor som aldrig kan få barn på grund av olika orsaker. Hur de kämpar & kämpar.

Man kan aldrig sätta sig in i deras sits hur det känns.



Men någ om såna tråkiga saker nu ska vi glädjas över de barn vi har och se framåt.

Det 'r en härlig fredag solen skiner & idag är det våffeldagen idag. Och med det ska jag göra våffler till middag och om jag lyckas göra en chokladkaka till efterrät.



ha en fin fredag

kram

Sussi

#3 - LADY DAHMER

fan va skönt och KUL! Jag vill också yoga!



du - jag vill ha en lotta lotta coat, men de har ju utgått. Du har ingen aning om vart jag kan hitta en? Tror du att det ligger nån och skräpar nånstans på nåt lager? (du med alla OM kontakter liksom)



Jag ska för övrigt ner på stan med Anja idag, blir nog tidig lunch på bagel street. Jag sms'ar när vi är på ingång ifall du har tråkigt!

#4 - Becca

Ja, det är verkligen så att man ibland måste tvinga sig iväg på saker, speciellt träning! Man vet ju att det är nyttigt och man mår så bra efteråt så jag försker tänka på det och gå även om jag inte har lust! Sen så är det så himla kul (jag tränar mest jympa på Friskis och svettis) så när jag står där och skuttar så är jag så glad! :) Då är jag glad att jag tvingade mig själv! :)