bambi

Vecka 13 - #660 Begonia cardigan



Denna veckas Odd Molly är min nya favorit kofta, som jag gärna skulle vilja ha en av i varje färg! #660 Begonia cardigan heter den och är i 50% bomull och 50% akryl. Den finns i färgerna dark grey melange, old rose, mid apricot, dark magnolia och vintage chalk.

En jättesöt kofta med knyt fram och vacker drapering. Den har även två fickor fram som draperas vackert och ser nästan inte ut som fickor. Jag är helt kär i koftan och har lite svårt att förklara varför. Jag tycker att den är snygg, skön och passar till det mesta. Jag har införskaffat en i dark grey melange men skulle gärna vilja ha någon mer. Jag provade även en i vintage chalk (som ni kan se på bilderna här nedanför) som jag gillade.

Men jag är glad att jag provade koftan innan jag köpte den för den är liten i storleken. Jag har en storlek större än min vanliga på koftorna nedan och tycker att dom sitter bra då! Koftan kostar 1499 kr och är värd varenda krona!

#1 - LADY DAHMER

den där ska jag hålla utkik efter på tradera. Den var underbar!



hörru..... lotta lottan.... blire försäljning elle? :P

#2 - LADY DAHMER

jag har ingen erfarenhet av just OM försäljningar. Men det har väl med hur mycket den använts, vilket skick den är i osv att göra.



Jag blir ju givetvis tacksam för ett lägre pris. :P

#3 - LADY DAHMER

Låter skitbra. Om den inte är smutsig så finns ingen anledning att tvätta. Det sliter ju bara. Du är ju varken äcklig eller rökare.



(och HUR tvättar man? Hand?)

#4 - Elisabeth

Oh, den var fin! Du passar i den. en sån där had ejag velat ha, verkar passa till lite olika plagg. Dock är Odd Molly- kläder lite dyrt för mig, men man kan ju fynda på tradera om man har tur :)



Hittade just din blogg, ska fortsätta kika i genom den.



Ha det bra!

#5 - LADY DAHMER

sketbra!



vi får boka in en träff rå! Jag kan hela veckan! :-)

(fast inte just idag. Barnvakt)

#6 - LADY DAHMER

fast du vill kanske INTE ha kontanter? maila ditt kontonummer

#7 - Lesthi

hej, jag undrar lite smått över odd molly, har de bättre kvalité än andra kläder eftersom de är så dyra eller är det just bara nån märkesgrej? :) Jag tycker de är jättefina men skulle aldrig ha råd att lägga en tusenlapp på en kofta.

#8 - Titti

Den finns i marinblått också på ett fåtal web-butiker.

Titti

#9 - Ozena

Åh vilken fin kofta! Jag längtar tills den dagen då jag har råd att köpa något Molly-plagg utan att bli ruinerad :-)

#10 - Åsa

Hej!

Jag undrar vilken storlek du har i koftan på bilden, tog du storlek 3?