bambi

Dagens middagstips

Köp färsk ravioli (gärna med ricotta och spenat), stek strimlad kyckling och blanda med hemmagjord pesto! Riktigt mumsigt!




P.S. Jag svarar på 10 snabba frågor hos Barnshopping.se! Klicka på bilden för att komma till intervjun.

#1 - Sandra

Hej!

Egentligen borde nog denna kommentar vara under inlägget om det kanadeniska paret, men jag lägger det här istället.

Jag håller med om mycket av det du skriver angående genus. Även om jag också tycker en hel del tvärtemot. Jag tycker det är en intressant och viktig fråga med genus och oavsett åsikt så är det viktigt att diskutera.



En sak som jag funderat läääänge på är att du valde att ta reda på dina barns kön redan när de låg i magen. En av anledningarna som du gav till det var att du ville veta vem som låg där inne, att du ville lära känna ditt barn. Men samtidigt så skriver du så mycket och så bra om att barn inte är sitt kön.

Så jag är lite nyfiken på ditt resonemang om detta.



Jag tycker det är svårt att skriva detta, det låter mest som kritik, men det är inte så jag menar så jag hoppas du tar det på rätt sätt.



I övrigt så håller jag tummarna för fler viktiga inlägg i genusdebatten, det går nog inte att diskutera för mycket. Jag tror inte att det finns något rätt eller fel, jag är övertygad om att alla föräldrar agerar efter vad de anser bäst för just sina barn.

Kram