bambi

En egen liten personlighet



Jag är som förälskad i Leah just nu. Hon är så underbar, söt och rolig. Jag kan inte få nog av henne. Det känns som om hon har blommat ut den senaste månaden. Hon är så glad hela tiden och hennes persolighet har verkligen kommit fram. Hon hittar på bus och skojar en massa. En favorit är att sätta munnen mot mig och blåsa så att det blir pruttljud och så skrattar hon åt det  :)

Men vi förstår varandra bättre. Hon kan peka på det hon vill, hon kan ropa på mig och hon kan skaka på huvudet "nej" om det är något hon inte vill. Det är verkligen underbart att känna att man kan kommunicera med varandra och jag förstår mig på henne så mycket mer.

Jag minns en sån här period när Zack var mindre också. Jag blev helt uppsluken av honom och hans underbara lilla personlighet. Det verkar som om det är kring ett-års åldern som dom små bebisarna visar sin egna lilla personlighet
#1 - Johanna

Min son Edwin är snart 15 månader och han är precis som Leah. En liten härlig person med massor att berätta på sitt sätt, säga nej med att skaka på huvudet, peka osv...



Kan verkligen hålla med om att man blir förälskad...

#2 - Anonym

Åh, vilken fin bild! Hur gör man när man fotar sådär? Leah i svartvit och färg på blomman? Vill så gärna lära mig! Snälla, lite foto tips :-)



Så härligt just den där perioden när man verkligen känner varandra, för man kan kommunicera! E deras personlighet blir så mycket tydligare :-)



Kramar!