bambi

Glassprovning


Igår fick jag äran att vara med på en glassprovning hos Hemglass. Vi var ca 10 bloggare som fick testa sex stycken glassar från Hemglass sortiment, flera nyheter. Vi fick även prova några glassar som Hemglass kanske ska ta med i sortimentet och ville höra vad vi tyckte om dom.


Jag hade med mig barnen och vi hade alla super-duper trevligt! Alla var så snälla och det var flera från personalen som hjälpte till med barnen och passade barnen (dom hade tagit dit barnstolar och hade fixat med barnfilm och grejer). Det var helt klart årets trevligaste event! Tusen tack till Geelmuyden Kiese som ordnade allt så fint!



Vi fick bland annat testa deras nya glass med smak av Ahlgrens Bilar. Zack gillade den, men jag var inte lika förtjust i den. Favoriten av dessa var den klassiska Sundborn Punch.

Andra nyheter som vi fick testa var bland annat en glassbåt med smak av hjortron med överdrag av vitchoklad! Men favoriten av dessa var lakritsglassen med smak av Tyrkisk Peber!
#1 - Tindra

Vad gott! Min Laktos mage hade nog fått kramp ;)

#2 - Caroline

Åh turkisk pepparglassen ser jag fram emot att testa :)

#3 - Mia

Så gott! Har länge varit nyfiken på glassen med smak av Ahlgrens bilar måste jag säga. Men nu blir jag lite sugen på den med smak av Tyrkisk Peber :) Jag är ingen glassmänniska egentligen, men under sommarmånaderna kan det vara riktigt smaskigt! Ett kul event för barnen också, kan jag tro! :)

#4 - Emma-Lou

Hej svejs och tack för senast. Vill du mejla några bilder? :-) Kram, kram.