bambi

Keep calm and carry on
Den här veckan har jag varit helt slut. Kalendern har/är fullbokad med grejer varje dag och dessutom så har Zack varit hemma från dagis OCH jag har slutat med godis! Imorse började jag till och med börja näsblod, bara så där.

Men när man har två småbarn så vill man ju passa på och tack ja till allt roligt och minsta lilla chans att få komma ut, för man vet aldrig när den chansen kommer igen (känns det som)...

Men det har nog blivit lite för mycket av det goda denna vecka. Jag har haft lite svårt att njuta av alla roliga tillställningar och träffar... och i helgen är det Mammablogg Galan. Jag har sett i bloggar att det planeras vad man ska ha på sig och till och med nån som INTE skulle dit bloggade om vad hon skulle på sig om hon skulle dit... jag har inte ens orkat börja tänka tanken på vad jag ska ha på mig i helgen!

#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Usch, ta hand om dig, stress är inte att leka med... Jag avskyr när kalendern är helt fullproppad här hemma, bara åsynen av den (ofta så här års och före jul) får mig stressad, även om de flesta "bokningarna" är roliga. Jag tycker att det är underbart skönt när en hel helg är alldeles "blank" (vilket nästan aldrig sker eftersom jag jobbar var trdeje helg och de andra två snabbt fylls med diverse aktiviteter) och man inte har några som helst planer.

#2 - Therese, Henry och lillebror Charlie

Veckans Odd Molly hade väl varit en perfekt Gala-dress!? :) Så, nu har jag löst det "problemet" åt dig... ;)

Ses imorgon!! :)

kram