bambi

Morgontankar

God morgon alla fina bloggläsare!



Här är vi pigga och glada. Leah som annars har vaknat runt 5.30 sover nu till ca 6.30 när vi har tagit bort hennes förmiddagsvila. Den där extra timmen på morgonen gör en enorm skillnad!

Jag är lite deppad då jag försökte exprimentera lite igår kväll med en blåbärskaka men den blev väldigt misslyckad. Jag blir så frustrerad när sånt händer och vägrar ge upp (kan inte bara släppa det), så det kommer nog bli några fler blåbärskakor idag (förhoppningsvis så räcker det med bara en till).

Annars då? Jag längtar efter mitt nya objektiv till kameran, som jag tror ska komma idag. Det pirrar i magen när jag tänker på den, haha... det ska bli så roligt att ta en massa fina bilder med det!
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - 14 månader mellan barnen

Åh vad jag skulle vilja plocka bort sonens förmiddagstur! Nu i skrivandets stund sover han (igen!) och det blir då aldrig någon längre tur. Tre powernaps på dagen max en halvtimme :-S

#2 - Sophie

Sover hon på eftermiddagen? Och ungefär hur länge?



Vi har så svårt med sovtiderna här hemma just nu. Med en liten som gärna och egentligen behöver 2ggr sömn på dagen annars orkar han inte med, men då blir de ganska så sen läggning vid 20. Men då sover han 2x2 på dagen.. vilket är ganska så mycket. Men tydligen nått han behöver annars skulle han inte sova.. tycker man :)