bambi

Ta en titt in i barnens garderob
Angelica undrade:

Hur mycket kläder har Zack som används för tillfället? =) Tex hur många byxor, tröjor...
Kul och veta, ibland blir blind på sånt och tycker att min son inte har så mycket att använda just nu men räknar man hur många byxor, tröjor mm så förstår man hur mycket det är =)

Svar:

Han har sjukt mycket kläder, nästan så att allt inte får plats i hans garderob men ändå känns det som om han inte har något att ha på sig eller bara har samma kläder hela tiden.

Älskar dom två första tröjorna frn Polarn o. Pyret. Tröjan med dom färgglada bilarna köpte jag till Zacks 2-års dag och den passar fortfarande väldigt bra. Jag har en förkärlek till bodies för att det känns så lekvänligt, men det är ju svårt att hitta i dessa större storlekar men just Småfolk brukar ha fina! Båda skjortorna har varit presenter och han har bara använt den ena en gång. Tycker att skjortor inte är lekvänliga så det har bara blivit att han har på sig det om vi ska på någon formell tillställning (där han inte ska leka) och det blir ju inte så ofta.

Fyra koftor/ziptröjor är nog lagom många. Han har dessutom två fleecetröjor (en från H&M och en från Molo). Småfolk tröjan har inte använts ännu, köptes för länge länge sen på rea och har väntat på att Zack ska växa i den. Den är nog fortfarande lite stor, även fast det står storlek 92/98 på den (och det är det han brukar ha). Geggamoja koftan är en ny favorit, riktigt mysig (glöm inte att tävla om ett presentkort hos Geggamoja!). Me&i koftan är också en favorit, love it! Så enkel och snygg! Billabong tröjan har Leah en matchande en i svart.

 


Kortärmade t-shirts har han hur mycket som helst utav. Favoriterna är den nya från Molo och Ej sikke lej bodyn med det fina fjärilsmönstret. Leah har en matchande röd piké tröja från Ralph Lauren och randig tunika från Lilla Gryn också.


Mer kortärmat. Den översta raden är helt oanvända t-shirts, men två av dom är nyss framplockade. T-shirten från JNYdesign med alla bondgårdsdjuren är nog den t-shirten Zack har fått mest komplimanger för! Även denna kortärmad skjorta var en present men har använts två gånger.


Manchesterbyxorna köpte jag till Zacks 2-års kalas och fungerar fortfarande. Dom fodrade byxorna börjar nog bli för varma att ha nu. Jeansen från Yorrik minns jag inte ens när jag köpte! Känns som om han har haft dom i flera år! Dom är verkligen dom bästa köpen när det gäller byxor!

Bekväma kläder är något jag stävar efter när jag köper kläder till barnen så mjuka byxor har dom gott om! 3/4 byxorna har använts mycket den senaste tiden då det har varit ganska varmt men inte tillräckligt varmt för shorts. Favorit leggingsarna är nog dom fina med varmkorvarna från MiniRodini.

Förutom dessa byxor så har Zack tre par shorts.


Ett tips - Jag brukar köpa lite kläder i större storlekar till Zack när det är rea och spara. Så då när han börjar växa ur en storlek och behöver byta till nästa så har han redan lite kläder och vi behöver inte köpa så mycket nytt på en gång. Så Zack har en byrålåda full med kläder i större storlekar som ligger och väntar:


#1 - Ida

Var kan man köpa de fina svarta byxorna med vita stjärnor på från molo.?

Har letat online och hittar inte dem. =(

Tacksam om du kunde länkat till en sida som säljer dem. =)

#2 - BAMBI

Ida Jag köpte dom förra hösten när Babyshop hade rea!

#3 - Helena - mamma till Alexander

Mycket fina kläder han har! När man hänger upp dem sådär så ser man verkligen hur mycket det är =)



Jag undrar också om en tröja, den gröna zip från billabong, var hittade du den?

#4 - Erika

Måla byrån som i Bollibompa! Den de har kläder i! Jag bara ÄLSKAR den! Passar perfekt till barn med massa härliga färger!

#5 - Sigrid

Haha vi har samma problem, båda barnen har så mycket överdelar att jag lägger undan dem när de är tvättade så att alla verkligen används! Sen när alla är använda en omgång så lägger jag alla i lådan igen och börjar om :)

#6 - Tess

Jag gör samma sak. Skaffar lite större kläder på rea för att ha senare. Skönt att ha så man inte står där en dag och är helt utan :-)

#7 - Heléne

Har ni speciella dagis kläder?



Jag tröttnade på att dottern hela tiden förstörde alla sina kläder på dagis med fläckar som inte gick bort och kläder som det gick hål på...



Jag blev tvungen att dela upp kläderna i en "dagis garderob" och en "fin hemma garderob" eftersom sambon inte kunde hålla reda på vilket som var vilket. Kan lova att det GILLAS!



#8 - Hanna

Oj, jag tycker skjorta absolut är lekvänligt och att det är det bästa sommarplagget, särskilt till killar. Tunna bomullsskjortor är det enda som används både på dagis och hemma när det är jättevarmt, man kan kavla upp ärmen lite och då skyddar det mot solen samtidigt som det är rätt svalt.