bambi

Storhandling


Igår var vi och storhandlade för hela veckan. Alla sju middagar, frukost, mellanmål och ingredienser till bakning.  Ungefär 1400 kronor blev det, så jag funderade på om det kanske skulle bli ungefär lika dyrt att ha en middagstjänst för 700 kronor för 5 middagar? Fast då är det ibland lite mindre portioner och så är det inte alltid den mat man tycker om.
#1 - Mamma Miaa

Hehe tack för att du fixade veckans lunch schema åt mig ;)

#2 - LILITH - Borderline & mamma

Oj, för en vecka så går eran mat på nästan hälften av vad jag betalar för en månad :)

#3 - Alfva- i preggoland!

Vi har som er, det blir dyrt när vi handlar själva men det beror ju på att vi handlar mat vi vill äta, som dessutom ska räcka till matlådor.

Fast inte förlorar vi direkt på att ha matkasse, även om vi inte alltid tokdiggar varenda rätt så får vi i alla fall matlådor så det räcker och blir över!

#4 - Pethra

Ojj vad dyrt! Tänk att det tycks skilja så mycket på matpriserna mellan Gbg och Sthlm, 30 middagar inkl. grönsaker och frukost går på max 3000 kr för oss.

#5 - Sussi

Hejsan



jag har tidigare köpt för en hel månad mat, men slutade med det & börjat vecko handla i stället och den ligger mellan 13hundra och 2tusen och det är även med katt & hundmaten plus lite tvål m.m inräknad. Rätt så mycket för 5 personer, men går tyvärr inte att få ner det, fast att jag försöker att köpa det billigaste maten som blodpudding m.m

Har funderat även på matklassen att köpa hem om det blir billigare, men det blir inte det. Inte för oss i allfall. Och sen vill man gärna ha nåt som man tycker om så att man inte blir tvungen att kasta.

Svårt med att matbudgeten.

Men tack för middagstipset. Har inte haft tid att göra denna vecka.

Ha en bra vecka

Kram

sussi