bambi

Vinn en fin farsdagspresent!
Ni har väl inte glömt bort att det är fars dag på söndag? Nivea vill fira fars dag genom att låta mig tävla ut ett fint kit till er läsare. Perfekt att ge bort till er pappa eller till er man.



Kittet är värt 310 kronor och består utav:
-NIVEA for Men duschcreme - sport
-NIVEA for Men Deodorant Dry
-NIVEA for Men Sensitive Hydro Gel
-NIVEA for Men Sensitive After Shave
-NIVEA for Men Sensitive Shaving Gel
-NIVEA Necessär

Allt ni behöver göra för att vara med om denna fina present är att motivera varför just er pappa/man är bäst. Glöm inte att fylla i er mailadress i mailadressfältet så att jag kan kontakta dig om du vinner! Detta blir en kort tävling så att ni hinner få presenten innan söndag, tävlingen avslutas på torsdag kl. 07.00.
#1 - Maria

Hej!



Min kära pappa har precis legat på sjukhus 2 veckor eftersom hans operationssår ej vill läka. Tycker så synd om honom och skulle vilja pigga upp med lite roliga dofter :D Kram Maria från Ystad

#2 - Linda

Jag vill vara med och tävla om ett sådant paket till min sambo. Han är den bästa som finns för just mig och mitt barn. Han får sällan några paket alls, förutom vid tillfällen som jul och födelsedag, en sån här uppskattningspresent vet jag skulle göra honom riktigt glad. Han är den som alltid kan få mig att skratta när jag är nere, han är den som ger mig härliga sovmorgnar på helgen trots att han själv är jättetrött. Han är den allra största idolen i mina sons ögon som avgudar sin pappa. Så självklart så ska vi vinna just för att han är precis den han är!

#3 - Jennie

Hade passat perfekt till min hårt arbetande sambo och tillika mina två barns far. Utöver sitt vanliga jobb sliter han med ombyggnad av vår bostadsrätt så att våra älskade barn ska få vara ett eget rum och vi ett eget sovrum. Det blir många sena kvällar men ändå håller han humöret uppe och skiner som en sol när han är med ungarna! En riktig superpappa som är väl förtjänt av att firas på söndag!

#4 - Annelie

Jag har följt din blogg väldigt länge nu, och aldrig kommenterat vad jag vet.. Men det här kände jag att jag inte kunde låta bli!



Min pappa är helt enkelt jäkligt bra. För 2 år sedan när min mamma gick bort, fick han kliva upp och ta allt ansvar för min då 15 år gamla lillasyster, och det gjorde han verkligen med bravur. Han är oerhört snäll, omtänksam och givmild - och tar hand om min lillasyster på allra bästa sätt!



Detta gör han samtidigt som han kämpar med ett heltidsarbete på en fabrik, i kombination med ett eget företag han har som tar mer och mer energi.



Jag beundrar min pappa och allt han gör och gjort för oss syskon, och det skulle vara så kul att få ge honom den här fina presenten!



Kram, Annelie

#5 - Agnieszka-2barnsmorsan

Vinsten skulle min Styvfar få, som kom in i mitt liv när jag var i tonåren. Han har alltid ställt upp på mig och stöttat och peppat! Trots att han har 2 egna barn sen innan i min ålder så ser jag honom som min riktiga pappa och han mig som sin dotter!



Min riktiga pappa har jag inte haft kontakt med sen jag var 4 år.

#6 - CL

Min pappa är bäst, snällast, finast och underbarast. Min mamma dog av cancer endast 27 år gammal, jag var 2 år, och sen dess har han tagit hand om mig och min bror helt själv.



Det har ofta varit slitigt med ekonomin, bara en lön på 3 personer har varit hemskt ibland. Men jag har ändå aldrig saknat någonting.



Nu när det var dags för en ny bil för min pappa sålde han inte sin gamla, utan GAV den till mig, som precis har tagit körkort. Jag vet hur mycket de pengarna hade gjort för min pappa, om han hade sålt bilen. Jag är fruktansvärt tacksam, och vill ge något tillbaka. Men det kan ju aldrig toppa en bil...

#7 - Johanna - mamma till Leia

Jag skulle vilja vinna detta och ge till min dotters pappa. Han är världens finaste pappa till henne och ger henne all sin tid trots han krävande juridikstudier och handbollsspelande. Hon kommer alltid först och han lyser upp varje gång han får visa upp henne på handbollsplanen. Dem har ett sånt härligt band, redan från dag ett har dom varit tajta och det är så otroligt fint. Han förtjänar att bli bortskämd jämt!

#8 - Marie S

Om jag vann så skulle vinsten gå till min pappa för han unnar sig aldrig något men hjälper alltid till med allt!!

Marie

#9 - Emmelie

Skulle ge till min pappa om jag vann.

Han har alltid ställt upp och är alltid här och hjälper till med skjuts, pengar, och fixar sådant som inte funkar om det krisar. Nu är det min tur att ge tillbaka till honom!

#10 - Emma S

Min pappa är den som ställer upp i alla lägen, som peppar mig för att jag ska våga göra det jag vill och följa mina drömmar. Trots sitt hettsiga och välfylda liv tar han sig alltid tid för mig. Han är den som funnits för mig genom hela mitt liv, suttit och jobbat under mina ridlektioner för att någon skulle ha tid att skjutsa mig, följt med och hejat på mina fotbollsmatcher trots att jag var den med absolut sämst bollkänsla i hela laget. kort sagt, han har alltid funnits där och är den bästa pappa man kan tänka sig.

#11 - Caroline

skulle vilja vinna det här setet till min pappa, han ligger just nu på sjukhus efter att ha gjort en by pass operation. han ställer alltid upp för allt och alla

#12 - Anonym

Jag skulle vilja vinna det till min underbare man! Det är hans första fars dag och han hade verkligen behövt lite uppmuntran! Han är förrutom den bäste make man kan tänka sig även den bäste pappan då han alltid har ork över att leka med vår 4 månaders son fastän att han arbetar heltid som lärare och renoverar vårt hus så att vi ska kunna flytta in i det innan jul!

#13 - Anna

Vad kul med en tävling!

Jag skulle vilja vinna setet till min man eftersom han är en så underbar pappa till båda mina barn, trots att bara den yngsta är hans biologiska.

Han sätter alltid båda tjejernas behov före sig själv och ser till att vi andra har det bra.

Min stora tjej säger att han till och med är en bättre pappa än hennes biologiska (som hon är hos varannan vecka). Det tycker jag är ett gott betyg!

#14 - Disa

Hej!

Min pappa är bäst för att han alltid finns där för mig, varken han eller jag är bra på att prata känslor så på det stadiet har det aldrig funkat. Men han märker när jag är ledsen och försöker då göra allt för att få mig glad. Han har alltid hittat på massa lekar och bus med mig och min syster som t.ex göra påskgiraffer, ha biskviekrig, göra en koja utav hela barnrummet mm.

Nu har jag flyttat till Stockholm från Örebro och har inge jobb utan får pengar varje månad av min pappa som egentligen inte alls har råd att lägga ut så mycket pengar på mig och det känns hemskt. Därför skulle jag vilja vinna det här kitet så att jag kan ge något tillbaka och verkligen få visa att han är världens bästa pappa för mig! <3

#15 - Erica

Jag vill nominera min sambo - pappan till mina barn. Jag är just nu mammaledig med våran minsting och det är tufft emellanåt att ha två barn, framför allt när den ena genomgår någon form av extrem treårstrots (!). Men när min sambo / barnens pappa kliver innanför dörren efter en arbetsdag tar han över allt. Han låter mig verkligen få koppla av och behöver jag vila en stund så bokstavligen leder han in mig till sovrummet. Det spelar ingen roll hur hektiskt hans egna dag har varit - han kommer alltid hem till mig och barnen med ett leende på läpparna. Både jag och barnen är så lyckligt lottade som har denna man i våra liv. Denna energiknippe som gör allt för oss.

Så därför vill jag vinna denna, just till honom. Ge honom en liten extra uppskattning från mig och barnen.



Massa kramar Erica

#16 - Camilla

Presenten skulle passa min pappa, för han är alltid snäll, tålmodig och ställer alltid upp för mig, min man och våra barn.

#17 - Anonym

Min pappa är värd det, för

Att han är just det, min pappa!<3

#18 - Alice

Åh vilken perfekt tävling! Hur som helst så skulle jag bli jätteglad ifall jag vann det här och kunde ge det till min pappa, eftersom att min farfar dog ganska nyligen, och pappa är så nere och ledsen hela tiden.. Därför vill jag ge den bästa pappan i världen detta!

#19 - fröken K

Åh, detta vill jag vinna till min sambo som är den bästa pappan i världen. Min sambo har alltid tid att leka med vår son, även när han står och lagar mat till familjen. Han gör inget exceptionellt som att rädda utrotningshotade djur, men han är vår hjälte som aldrig ger upp och alltid är där för oss. Vår vardagshjälte som förtjänar att lukta gott medan han räddar oss. :)

#20 - Lilla jag

Min kille har funnits där och älskat mina tjejer ända sedan de låg i magen. Han har tagit hand om dom, älskat dom, busat med dom, vaggat dom, uppfostrat dom på ett helt underbart sätt och aldrig brytt sig om att de inte bär hans gener. Han är definitivt världens bästa pappa!

#21 - Amanda

Jag skulle gärna vinna detta fina kit till min sambo. Han är verkligen den bästa pappan som alltid finns där för våra döttrar och som jobbar mycket just nu för att vi ska få råd med vårt hus.



Mvh Amanda

#22 - Johanna

Detta skulle jag ge min man. Han ställer upp på mig nu när jag pluggar på universitetet i 3år. Jag pendlar 3 timmar med bil varje dag. När jag kommer hem står maten på bordet. Han skjutsar och hämtar barn. Hittar på saker med barnen så jag får plugga. Underbar helt enkelt och världens bästa pappa.(ett plus är ju oxå att han gillar niveas sortiment)

#23 - kristin, Vincents mamma ♥

vore kul att vinna för att ge min sambo och pappan till vår son.



Han nattar, leker, grejar och låter vincent vara med!

Vad jag än gör så ställer han upp och tar hand om sonen! Eftersom jag pluggar är det lite oförutsägbart men han ställer upp, no matter what!

Vill pigga upp honom med detta kit :)

KRAM

#24 - N

Min älskade pappa är värd en fin present för att han alltid ställer upp för mig och mina barn, trots att han knappt hinner med sitt eget liv. Då industrin han arbetat på i 30 år flyttade, blev han tvungen att börja veckopendla till en stad tjugo mil bort. Hans helger i hemstaden är alltid fullbokade, men trots detta så tvekar han aldrig utan ringer mig och frågar om jag vill ha hjälp med något och erbjuder ofta barnen att få följa med honom och uträtta ärenden. Något som jag uppskattar otroligt mycket då jag är ensamstående. Det skulle vara fint att vinna det här kitet eftersom det är sådant min pappa inte unnar sig i vanliga fall.

#25 - Anna

Jag skulle vilja överaska min man med en fin farsdagpresent eftersom han är världens bästa make och en underbar pappa till vår lilla son. Det finns ingen som är mer positiv och omtänksam och som sätter alla andra framför sig själv. Han har precis börjat sin del av föräldraledigheten och stormtrivs hemma. När jag kommer hem från jobbet trött och sliten är hemmet städat, tvätten tvättad och maten klar. Han är helt enkelt bäst!



Att Nivea är det enda märket han använder gör det bara ännu roligare!



Ha det fint!

#26 - Sandra

Jag vill att min pappa ska vinna! Egentligen är det min bonuspappa och jag vill att han ska få kittet för att han alltid finns där eftersom min riktiga pappa inte vill. Han (min bonuspappa) har gett mig all kärlek och allt stöd som en pappa ska, och mer därtill! Jag är lyckligt lottad som har en så fin pappa!

#27 - Anonym

Åh jag vill nominera mitt barns pappa för att han är en riktig klippa och att han är en lika självklar förälder till vårt barn som jag är, precis som det alltid borde vara.

#28 - SoffiZ-Oliwer och Towas mamma :)

Sen vår dotter Towa kom har varken jag eller sambon brytt oss om oss själva. All tid och energi har gått åt till våra barn, vilket självklart är helt normalt! Han är verkligen värd all lyx som finns.



Niveå doftar underbart och vem vill inte att sambon ska dofta underbart? :)

#29 - milla

Min underbara sambo förtjänar vekligen att vinna! Han är en superbra pappa med tusen gånger mer energi än mig.. Han bokstavligen studsar upp på mornarna för att leka med vår Emil 20 mån.. En annan är ju dödstrött! Det är inte sällan pojkarna också fixar frukost på sängen till mamma. Underbara är dom! Hoppas jag kan vinna detta till min fina sambo.

#30 - Ann

Jag vill vinna detta till min man som aldrig kommer få fira Fars Dag. Och varför det? Jo jag kan inte bli gravid och nu är vi för gamla för att adoptera. Och jag VET att han skulle bli VÄRLDENS BÄSTA PAPPA.



/ Ann

#31 - Karin

Min sambo är världens bästa pappa och finns alltid där! Trots att han jobbar och sliter med sitt företag hela dagarna tar han ändå över allt här hemma när han kommer hem! Han är väldigt generös men unnar sig väldigt sällan (läs aldrig) nånting själv. Därför förtjänar han lite vardagslyx!

#32 - Fröken M

C är en FANTASTISK pappa som alltid drar det tyngsta lasset hemma hos oss. Han finns för mig och Viggo i alla väder och peppar de gånger jag inte är på topp.



Jag har beställt en present, men precis fått besked om att den kommer hinna fram i tid, så nu hoppas jag på tur så att vi ändå kan överlämna en fin present !

#33 - Sara

Jag vill gärna vinna ett sådant härligt paket till min pappa därför att jag är mycket tacksam för min pappa. Nothing more nothing less - just that. Han är min pappa som jag tycker väldigt mycket om!

/Sara

#34 - liselotte

Är gärna med och tävlar om detta fina kit till min kära sambo. Han är en fantastisk pappa och morfar. Vi fräffades när min dotter var 3 år och han har varit en underbar "papppa" till henne. Hon har minimal kontakt med sin biologiska pappa, min sambo hade två barn innan och vi har ett gemensamt. Han har aldrig gjort någon skillnad på barnen, min dotter har aldrig kallat honom för Pappa, men han är verkligen hennes Pappa, han har ställt upp i vått och torrt. När hon nu fick en son är han den stoltaste Morfar man kan vara. Han är verkligen värd denna vinst.

#35 - Lisette

Han luktar illa!

Pappa ligger mest hela dagarna och lagar bilar eller gör ett hästjobb med sitt enda barnbarns (min son) fyrhjuling för att den ska komma i nyskick. Till helgerna försöker han hitta tiden att besöka diverse dansbanor och jag tror han skulle få fler ragg om han doftade lite bättre :)

#36 - mathilda

hur kan man ens försöka mäta barnens pappa med de andras? Åh, så jag hoppas att alla barn har den mest fantastiska pappan för dem!

Mina barn har haft turen att få en pappa som växer med dom, han var bra för dom redan från början och 6 år senare är han ännu bättre!

#37 - Ellinor

Min pappa är bäst för att han alltid stället upp för mig i vått och tort =)

#38 - Spacegirl

Min pappa är världens bästa och så värd en fin present på farsdag. Han ställer ALLLTID upp, han hjälper oss, han skjutsar, han stökar & fixar och vill alla väl :-)

#39 - EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar om ett kit till min sambo. Han behöver muntras upp lite eftersom han lyckats stå ut med mig i många många år. På senare tid har jag varit extremt sur, grinig och stressad, mycket som händer på jobbet. Vill visa att jag uppskattar honom och älskar honom genom att ge honom detta kit.



#40 - Lotta

Min man är en underbar far till våra två söner! Från första början har han tagit hand om sönerna lika mycket som jag. Burit bebisar som inte kunnat sova, tröstat barn med skrubbade knän, badat smutsiga små gossar och överskjölt dem med mängder av kärlek.

Många mammor känner sig oroliga över att lämna barnet till pappan. Det har jag aldrig gjort. Han har varit PAPPA till 100% hela tiden och jag är så lycklig över att det är med honom jag fick barn!

#41 - JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

min pappa är världens bästa för att han alltid har brytt sej om mej, oavsett vad som hänt. om man säger så var inte jag det enklaste barnet när jag var liten...

men han var alltid på min sida :)

än idag så ställer han alltid upp när jag behöver någon hjälp.

jag har faktiskt aldrig gett min pappa någon farsdag present fast jag är 27 år. skäms jue nästan. så i år tänkte jag bjuda honom på middag, men tyvärr så måste jag jobba på söndag... så kan inte bjuda honom. så därför vore det guldvärt att vinna detta kit och ge till min pappa som är världens bästa <3

#42 - Sandra - mamma till Molly

Min sambo är världens bästa pappa till vår dotter!

Han skämmer inte bort sig längre utan sin dotter och ger henne all tid i världen för lek och bus. Skulle vara roligt om jag vann det här setet att ge till honom från vår dotter så han får lite "hemma-spa" inne i badrummet för sig själv det skulle han nog uppskatta mycket! :D

#43 - Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Varför min man är världens bästa man finns att läsa här; http://nilssonpettersson.blogg.se/2011/november/lite-uppskattning-till-varldens-basta.html.

Varför han är världens bästa pappa... ja det finns mkt jag kan skriva. Men det som utmärker honom mest är att det är rättvist mellan alla barn, oavsett om det är våra gemensamma söner, hans son sen tidigare eller min son sen tidigare! Alla får lika mycket kärlek, han har kärlek till alla - och några till!

#44 - alexandra

jag skulle vilja vinna detta kit till min pappa då han precis åkt in på ännu en knäoperation, detta blev hans 9:onde operation. Operationen blev inte riktigt som man tänkt och tyvärr så fick de kapa av knåsenan så nu är han 7,5 cm kortare på ena benet och han är steloperarad. Han mår just nu inte bra och jag skulle görna vilja pigga upp honom med en liten fin farsdag present.

#45 - alexandra

jag skulle vilja vinna detta kit till min pappa då han precis åkt in på ännu en knäoperation, detta blev hans 9:onde operation. Operationen blev inte riktigt som man tänkt och tyvärr så fick de kapa av knåsenan så nu är han 7,5 cm kortare på ena benet och han är steloperarad. Han mår just nu inte bra och jag skulle görna vilja pigga upp honom med en liten fin farsdag present.

#46 - Anette

Min man är den bästa pappan våra två flickor kan ha. Han jobbar 75% pga en reumatisk sjukdom vilket gör att han finns hemma när de kommer från skolan. Han hjälper dem med läxorna, fixar det dagliga i hushållet och flickorna avgudar sin pappa så mycket så jag känner mig nästan lite avundsjuk ;-)! Fast inte egentligen, jag är lycklig för både deras och min skull att vi har en sådan fin make och pappa.

#47 - Hanna

Min pappa är bäst för att han lever än idag! För två veckor sen fick han sin tredje stroke inom ett år och jag är så himla lycklig att jag får ha honom i livet, nära oss, mig och min son (sin dotter och barnbarn) bättre gåva kan man inte få, skulle gärna vilja visa det genom att ge honom en liten fin gåva :)

kram!



[email protected]

#48 - Kattises :)

Jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att jag saknar min pappa så otroligt mycket vilket jag även har skrivit på mina inlägg som bevis, och jag skulle bli så glad om jag vann denna tävlingen för att kunna ge min pappa något som jag har vunnit för första gången och som han sedan kommer att få.

Kram<3



Inlägg där jag har skrivit om min pappa hittar du här:

http://mylifeaskattises.blogg.se/2011/november/matte.html



http://mylifeaskattises.blogg.se/2011/november/pappa.html

#49 - Martina

Min make är bäst på att vara pappa då han verkligen gör allt för att få vara så mycket som möjligt med sina barn. Detta fast han pendlar runt 2 x 2timmar om dagen och oftast måste antingen gå innan de vaknar eller komma hem när de sover.

Han behöver sannerligen muntras upp!!

#50 - Hannah

Hej och tack för chansen! (:



Svar: necessären kommer från Nivea



Min pappa är världens bästa pappa därför att han alltid finns där för mig. Han är klok, rolig och lite smått excentrisk. Jag tycker han är en otroligt stark människa och en underbar pappa till mig, min storasyster och vår lillebror. Jag gillar att jag kan umgås med honom - vi går på bio, fikar och pratar om både pruttar och djupa tankar. Han är en underbar vän och far <3

#51 - Julia

Jag skulle vilja vinna detta åt min pappa för att han alltid gör sitt bästa. Och det gör han trots många motgångar. Har är värd en fin farsdagspresent och mycket, mycket mer!



kram/ julia

#52 - Beatrice, mamma till skrutten Robin

Om jag vinner kommer Robins pappa att få den här paketet. Han förtjänar det verkligen och eftersom jag kommer att roa mig på mama galan på farsdag så behöver han också något att "roa" sig med :)



KRAM

#53 - Klog

Hej!

Jag skulle gärna ge detta fina sätt till min pappa som är den bästa pappa och morfar man kan ha. Han ställer upp och tar hand om våra barn när vi behöver hjälp för att få livet att fungera. Det bästa av allt är att barnen älskar honom och han dom.

/Klog

#54 - Ingrid - Mamma till Zelda

Det som gör min sambo till världens bästa pappa är att han helt enkelt gör sitt allra bästa för att vara just det! Han leker, tröstar och myser med vår 4,5 månader gamla tjej dagarna i ända, och man märker redan på henne att hon är pappas tjej. Pappa är bästisen! :)



Kram, Ingrid

#55 - Pappan Anders

Jag e me :-) Jag vill vinna den till min farsa som alltid bryr sej.Min farsa har kämpat för min skull och vi har en bra relation.Nu e han

oxå farfar till mina barn och han e värd ett Nivea kitt för att han e min älskade farsa och mina barns älskade farfar :-)

Ha De!

#56 - Lina Johansson

Vill vinna ett sånt kit till min sambo/min dotters pappa, dels för att han bara använder Niveas produkter men oxå för att han är bäst helt enkelt, och alldeles perfekt för oss.

#57 - Johanna

Ni vet den där villkorslösa kärleken? Den som man ser i hans ögon när han tittar på dig sådär ömt och milt. Den där mjuka rösten som svarar när man ringer och frågar om hjälp med något. Den där trygga gestalten som snabbt dyker upp efter att man har ringt, trots att klockan är mer än SENT.



Den där snälla famnen som man klättrade upp i när man var liten och som än idag finns där när man behöver en kram. Kanske är jag idag för stor för att sitta i pappas knä men jag blir aldrig för stor för att ta emot hans kärlek. Jag vill ge honom detta i present, världens bästa pappa

#58 - Anna

Han är mitt livs kärlek och han är världens bästa pappa. Han borde vinna för att han ger allt för att vi ska ha det bra. Han kallar oss (mig o vår son) hans "vinstlotter i livet" och att höra sin femåring säga till sin pappa när han går ut genom dörren "Aj lav ju most in dö wöööld" är nåt av det bästa jag vet. Han är världens bästa man o pappa. We are the lucky ones.

#59 - Annchristin Holmlund

Hej jag tycker att min svärfar är värd detta paket och mer därtill!

Han finns alltid där i vått och torrt när vi eller barnen behöver hjälp med stort och smått.

Kan vara allt från byggnationer till krissituationer.



Ja han finns alltid där med goda råd och en varm famn.

Ja det blev inte min egen pappa men en person som betyder mycket för mej och mina barn och svärFAR borde oxå funka

:)

#60 - Emely Tuväng

Jag skulle vilja vinna detta för att ge till min son Viktors pappa William. Vi är inte längre sambo sen i somras och har Viktor varannan vecka men vi har jättebra kontakt ändå och han är verkligen en toppen pappa till vår son! Skulle vara så roligt att överraska han med en sån här lyxig fars dag present, det räknar han nog INTE med! ;)

#61 - Isabelle ~ ena halvabn av en modeblogg

Det går inte att beskriva pappa med ord men jag ska försöka. Han finns alltid där för mig. När jag mår dåligt får han mig ALLTID att skratta, t.o.m. om jag är sur på honom. Han är helt underbar och sätter alltid alla före honom själv, han vill att alla ska må bra. Sen när min mamma fick cancer i somras var han fortfarande stark och ville inte visa för min bror och mig att han var ledsen, för att inte vi skulle må sämre.



#62 - Gunilla

Det skulle göra både mig och mina flickor lyckliga om vi fick ge det här kitet till deras pappa på fars dag. Han är en superbra pappa som tar sig tid och fixar, leker och lär de massor med saker. Eftersom jag är sjuk är det han som tagit hela föräldraledigheten när vår minsta dotter föddes. Många höjde på ögonbrynen och undrade hur det skulle gå med hans jobb och allt (en helt annan diskussion) men för min man var det en självklarhet och han älskade att vara hemma med barnen. Jag vet hur lyckliga flickorna skulle vara av att få ge det till honom!

#63 - Emma Eriksson

Hjälten i mitt liv fixar allt, han är mitt socker och salt! Peppad pappa, älskad man - ingen annan är som han! Klart jag vill Min Andreas hylla - på alla sätt hans liv förgylla!



Mvh Emma

#64 - tankgirrl

Jag skulle vilja vinna det till min pappa då han nyss legat på sjukhuset pga lunginflammation och en stor infektion i kroppen. Vi förlorade honom nästan och hade han inte åkt in den dagen han gjorde (till sjukhuset) hade jag inte haft nån pappa kvar. Min pappa är inte bäst, men han finns och bara det är värt att firas!

#65 - Elin J

Hej hej klart att man är med!



För att han är mina barns pappa och han älskar oss och vi han! För att han finns i vårat liv! och för att jag fick världens finaste barn med han! =)



håller tummarna



KRAM

#66 - Linda - ndaiL

Lätt att motivera, min pappa är helt klart bäst :) Och jag tycker att han är värd en fin farsdag present, då vi precis har varit iväg utomlands o firat mammas födelsedag så kommer han lite i skymundan.

Dessutom påpekade han häromdagen att han behövde ny deo & after shave :)

#67 - Linda - ndaiL

Lätt att motivera, min pappa är helt klart bäst :) Och jag tycker att han är värd en fin farsdag present, då vi precis har varit iväg utomlands o firat mammas födelsedag så kommer han lite i skymundan.

Dessutom påpekade han häromdagen att han behövde ny deo & after shave :)

#68 - Carolina

Min man är den bästa pappan man kan ha till sina barn, han ställer alltid upp oavsett vad det gäller, tar mycket ansvar, fixar mat till hela familjen - guld värt då jag själv jobbar skift, städar, tvättar och diskar - han är toppen! Han förtjänar verkligen att skämmas bort med lite nya produkter, vi kommer renovera vårt badrum så de skulle ju passa alldeles utmärkt där inne! :-)

#69 - Linnéa

Hejsan :)



Min pappa är såklart den bästa pappan man kan ha. Det tycker nog alla om sina egna pappor :)

Det har hänt rätt mycket runtomkring oss och i familjen.

Och efter att min barndoms vän dog som jag inte kommit över än och mår dåligt av så finns han alltid och stöttar en, han har verkligen varit ett stort stöd för mig. Och därför tycker jag att jag/han ska vinna så att han får saker som kan pyssla om hans kropp också :) (sen märks det att åldersnojan börjar växa fram ;) )



Måste också tillägga att det här var en rolig tävling :)

Brukar oftast va om priser till sig själv men är kul att få chans att tävla och vinna för någon annan :)

#70 - Elsa

Min pappa e en clown och han gör mej glad när jag e down.Han e värd att lukta gott på hela kroppen, från tårna till knoppen.

#71 - Li

Min sambo är underbar för att jag får mig att känna mig trygg, vilket var en bristvara i mitt liv innan jag träffade honom.



Självklart så följer jag, precis som alla andra din blogg och gillar den.

#72 - Erika

Åh det skulle passa perfekt, som en nystart mellam min pappa och mig. Han och jag har bråkat EXTREMT mycket, men nu har vi bestämt att nu är det slut på det och nu på söndag firar vi en nystart mellan oss. vi ska dra ett streck över allt och det ska bli så skönt att glömma det och börja om på nytt.

Det skulle betyda supermycket. Skulle kännas så bra att ge det till honom nu, så passande.

Han är världens bästa för att han ger mig en chans en chans att visa att jag verkligen vill ha en nystart mellan oss. han förlåter mig efter allt elakt jag sagt och gjort, och det betyder sjuuukt mycket för mig.

#73 - Emelie

Hej min pojkvän är nybliven pappa och ställer jämt upp för mig och våran skatt. Men har tyvärr varit dålig på att visa det och har heller inte råd och köpa något åt honom så då skulle passa perfekt.

#74 - Johanna

Min pappa förtjänar lite lyx :) Han ställer alltid upp för alla sina barn, hämtar barnbarn när det kör ihop sig, hjälper till att renovera för att vi ska bo bra, lagar och reparerar allt man kan tänka sig och dessutom hinner han springa i skogen så frysarna alltid är fulla med diverse läckerheter. Men det som betyder mest är att han alltid sättit sina barn i första rummet och levt för oss tillsammans med oss och alltid stått bakom våra beslut och varit på vår sida.

#75 - emelie-mamma till elliott och leila

min sambo förtjänar verkligen denna present från sina barn eftersom han alltid ställer upp för sina barn. Han försöker ta ledigt ibland på vardagarna så han kan ägna extra tid åt barnen, och han tar barnen om nätterna om mamman i huset är trött efter sömnlösa nätter!



#76 - Mamma Miaa

Jag tycker min sambo och far till mina barn är bäst just för han är våran och han gör allt för att vi ska ha det så bra som möjligt och han gör mig lycklig och har gett mig mina underbara trollungar.



Kram Miaa!

#77 - Jovana

Jag som aldrig brukar delta i tävlingar tvekade inte en sekund när denna kom upp!



Jag förstår att alla tycker att just deras pappa är den bästa pappan, men inget kan toppa kärleken jag har till MIN pappa! Det är inte meningen att min historia ska bli en snyfthistoria, men för att motivera måste jag dra den.



Jag kommer från Jugoslavien och när jag var sju år flydde vi till Sverige. Min pappa, då 52 år gammal, som var VD för ett stort företag i Sarajevo hamnade i ett nytt land utan pengar eller språkkunskap. Han letade i soptunnor för att panta burkar för att vi skulle kunna ha mat på bordet, kom hem med leksaker andra hade slängt och kläder som var som nya. Sedan pluggade han upp skillnaden för att kunna få ett bra jobb i Sverige och lärde sig det nya språket. Offrade allt för vår skull. Nu är han 69 år och har precis tjänat ihop tillräckligt för att gå i pension. Men det hindrar inte honom från att varje månad avvara en summa pengar för att jag ska kunna bli läkare utan att ta ett svinstort studielån. Jag pluggar utomlands och har inte möjligheten att närvara och uppvakta honom på farsdag, men om jag vinner detta paket kommer det överraska min pappa helt otroligt och göra oss båda väldigt glada!



Jag kan ärligt säga att allt jag är idag och allt jag någonsin kommer att bli är tack vare min pappa, utan hans styrka, vilja och stora hjärta hade jag aldrig fått möjligheten att lyckas i livet!!

#78 - Sofie

Min pappa skulle verkligen behöva lite uppmuntran! Han blev lämnad av sin kvinna förra sommaren och efter det har han åkt in och ut på sjukhus och mår inte alls bra. Jag tycker han är världens bästa pappa och värd det bästa. Nytt luktagott-kit kanske kan ge en ny kärlek=)

Kram!

#79 - Johanna

Min sons pappa är världs bäst! Han leker och busar, myser och pussas, matar och nattar.

Han gör allt för både mig och vår lilla ögonsten.

Det är hans första farsdag som pappa och jag vill verkligen att han ska få känna hur värdefull och älskad han är av oss.

Vår sons blickar, leenden o kramar säger allt. Att han kryper som en galning för att möta pappa vid dörren, och klättrar och kämpar för att komma upp i pappas famn och bara få mysa med hans skägg.

Det är sann kärlek de två imellan <3

#80 - Tess

Min sambo är en underbar pappa som verkligen gett sig helt in på att man LÄR SIG att bli förälder. Han tar inget för givet utan lär sig konstant och han vill dela precis allt med mig. Vissa saker, som t.ex. amning, gick inte att dela men allt som är möjligt funkar.

#81 - Sanne

Han är en vanlig pappa och man - men han är unik ändå.

Han är kanske inte bäst - men han är ändå bra som få.



Han är inte snyggast på vår jord

- men skönhet kommer inifrån, sanna mina ord.



Han är inte världens omtänksammaste karl - men sätter andra före sig själv som pappa och man.

Han är inte världens händigaste - men fixar och grejar som bara han kan.



Han kan vara tvär och butter (ibland) - men mest är han glad och snäll.

På söndag ska han firas - från tidig morgon till senan´ kväll.



Necessär med Nivea-produkter skulle passa honom toppenbra

- det vore en fin gåva till gubben och pappan, som är just HAN som vi vill ha!

#82 - Glenn Olsson

Min pappa liksom många andra pappor förtjänar detta paket.

Han har varit med och byggt upp det som nu håller på att raseras i vårt samhälle. Detta gjorde han samtidigt som han alltid tog hand om familjen på bästa sätt. Med 4 vilda barn kan jag tänka mig att det inte alltid var lätt.

Så han förtjänar all uppmärksamhet han kan få nu när han kommit upp i pensionärs åldern! <3 Älskar min pappa mest i hela världen!

#83 - Erika

Min pappa ställer alltid upp även när jag är riktigt jobbig. Ta hand om era pappor!!

#84 - Johanna Gustavsson

Min pappa är världens bästa pappa för att han är pappa inte bara åt mig, utan ger även en faderfigur åt ungdommarna på behandlingshemmet där han jobbar, för att sedan åka hem och ta hand om mammas och pappas 4 fosterbarn som bor hos dem.



Under alla år som gått sedan jag var barn har han tagit barn efter barn under sina vingar, även helgbarn, och hinner på något magiskt sätt även finnas på plats för mig och mina biologiska syskon.



Och i hans ögon är det ingen skillnad mellan oss, alla är vi hans älskade ungar! För att han outtröttligt kämpar vidare för att ge barn som hamnat snett eller fötts in i trista familjeförhållanden en lycklig barndom förtjänar han om någon utmärkelsen "världens bästa pappa" och helt klart ett farsdagspaket att hurras på med!

#85 - Noor

Jag och pappa hittade varandra sen för 2 år sen , jag är 25 år nu. När jag var liten hade jag bara en önskemål var att träffa min pappa. Vi skildes bergrund av kriget . han skulle följa med oss men fick inte begrund av en man som lurades oss . Alla dessa år har vi inte haft kontakt eller så men när vi skulle resa till hemland så kom han ochså med på flygplast. Han tittade på mig och visste vem jag var. Jag kramde honom hårt och luktade på hans doft och det var min riktiga pappa. Önskade doften kunde vrida tiden tillbaka för att kunna ha ppappa hela mitt år och för evigt! har inte kunnat köpa något men jag vet att pappa gillar och är hans favorit Nivea! Hoppas ni ger oss en lycklig dag och då får du blir min ängel!