bambi

Chai Latte
Jag kan inte riktigt minnas att jag har testat en Chai Latte tidigare, men igår så fick jag hem en hel låda med det till vår Tassimo!

Jäklar va gott det var! Jag drack två stycken på direkten! Tänk att jag har missat något så gott?

Jag älskar ju te, men så med en anings smak av kanel och kardemumma gör verkligen detta till en höjdare! Jag kan verkligen se framför mig hur jag kommer att sitta i soffan och mysa med dessa te-drinkar under hösten!

#1 - Martina

Jag tror jag måste undersöka vad detta med chai latte är egentligen.

Jag har alltid tänkt det som te med mjölk helt enkelt och eftersom det är vad jag alltid har druckit sedan barnsben så har jag aldrig beställt det trots att jag inte dricker kaffe....

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Jag som är inbiten tedrickare gillar det inte alls, alldeles för sött! Har aldrig socker i te. Chai-te om man brygger det själv är jättegott, och jag har i vanliga fall (när jag inte är gravid, för då fixar jag det inte av ngn anledning) mjölk i teet också, men i just Chai Latte känns det som att de tillsatt så vansinnigt mycket socker. Och det är väl så det ska vara förstås, men jag gillar det som sagt inte....Trodde precis som Martina ovan att det skulle vara te med mjölk helt enkelt, men så var det ju inte alls.

#3 - Bambi

Jo, jag kände också att det blev ganska sött efter två stycken på raken (jag brukar inte heller ha socker i teet annars). Men det var himla gott!

#4 - Lena D

Det ska vara socker i Chai Latte

http://www.kafferecept.se/chai-latte/

#5 - Disa

Bästa Chailatten jag testat är den på Espresso house, den måste du testa!! Ingen slår den :)

#6 - Martina

Aha... har visserligen socker i mitt vanliga te också men nu när jag läste era kommentarer här och faktiskt googlat också så inser jag att jag får hålla mig till mitt vanliga te jag....

#7 - Emma

Lät ju jätte gott ..

#8 - aggie

Alltså jag tror att från grunden så var chai latte gjort på chai te i varm, skummad mjölk helt enkelt. Sen har snabb fiken tex, de som e fake på sirap eller pulver, usch och fy! Så galet söta!



Så jag är en krånglig chai latte beställare som vill ha min chai latte på riktigt chai lös te (eller påse i värsta fall) och så varm, skummad mjölk :-) Ibland tar jag 50 mjölk och 50 vatten, det spelar mig mindre roll. Så länge det är på riktigt chai te är det gott!



Testa en äkta och du kommer inte dricka något annat. Super lätt att göra hemma med :-)



Kramar!

#9 - Zarah-Lou

Brukar dricka Espresso Houses Chailatte, eller rättare sagt - brukar köpa deras burk på just detta te som man blandar med mjölk och vatten - GUDOMLIGT!! :D Men nu när Dolce Gusto har detta te till sina maskiner (och som smakar EXAKT som Espresso Houses chaite!) slipper jag jaga dessa burkar när jag är i Sthlm! LYCKA! :D