bambi

Följ med på IB Workshop!


Första förmiddagen på kursen är avklarad och det känns lite som att huvudet ska sprängas. Det har proppats in så mycket information i hjärnan, men samtidigt så är det väldigt roligt och lärorikt.

Denna första del har vi pratat om litteraturdelarna i kursen men också den individuella muntliga redovisningen som eleverna har på IB. Dom ska analysera en text och detta spelas in. Jag sätter betyg på den men skickar in några av elevernas inspelningar för bedömning av hur jag betygssätter eleverna.



På kurs så måste det förstås finnas en massa fika, likaså här i tyskland. Men jag hade lite problem att hitta vanlig earl grey te bland alla konstiga sorter!

#1 - Petra

haaha konstiga sorter?

Du är inte mycket för att testa nya saker utan vill att det skall vara det gamla vanliga och trygga? :)

#2 - Bambi

Jodå, vi har massor med olika sorters te hemma men här var det sorter jag aldrig har hört talas om.

#3 - Jenny

Hej!

Nu provar jag här också.Har lämnat kommentar på ditt inlägg ang. att tävla om en åkpåse men jag ser att du inte godkännt kommentaren så hur vet jag då att du fått mitt svar för jag vill väldigt gärna vara med och tävla om den!Mvh Jenny

#4 - BAMBI

Jenny Jag godkänner inga kommentarer på det inlägget förrän tävlingen är avslutad så att man inte kan fuska och bara kolla på vad dom andra har skrivit :)



Så, ja, din kommentar till tävlingen har kommit fram!

#5 - Bee

Hej, vad krävs det för att en elev ska komma in och lyckats på ett IB program? Vad är IB om du skulle vara mer utförlig? Vad kan IB leda till efter gymnasiet? Tacksam för svar.

#6 - Martina

Vilka härliga "sockerpinnar". Var det bara de som fanns istället för socker?

#7 - Lina

Det e väl kul m massa nya sorter??? ;) Verkar vara en bra kurs :) njut av Berlin, kramkram

#8 - Emma

Å vad massa the ett paradis ...