bambi

Få en månad gratis hyrfilm!

Till och med onsdag så har jag ett samarbete med LOVEFiLM där ni får möjligheten att prova deras filmtjänst i en hel månad gratis. Filmer på DVD, Blu-ray, streaming, spel till Xbox, PS3 och Wii ingår! 

En perfekt chans att få se lite gratis film (ni kan säga upp abonnemanget när som helst) nu under höstmörkret.

Själv så var vi medlemmar hos LOVEFiLM dom sista månaderna när jag var gravid med Zack och det var verkligen perfekt när man inte riktigt orkade göra så mycket på kvällarna.

 

Vi har precis fått hem The Tourist, The Adjustment Bureau och The Changeling från LOVEFiLM som jag ser fram emot att kolla på! Kom gärna med filmtips om ni har någon film man bara MÅSTE se!


P.S. Ni måste använda länken som finns i inlägget för att kunna ta del av erbjudandet! Och erbjudandet gäller endast fram till onsdag!! Jag får inget betalt om ni tar del av erbjudandet men den som värvar flest medlemmar får ett fint pris!

#1 - spiderchick

vill bara säga att jag tycker att du har skrivit en superbra och intressant ekonomiguide på Crejvan, ser fram emot fler tankar och tips :-)

#2 - Christine

Tusen tack! Så himla mysigt!

#3 - Christine

Åh nej, du glömde nämna att det bara var för NYA användare... :(

#4 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Christine Det finns en länk "Tidigare kund? Hämta ditt erbjudande här!"

#5 - Paulina

Limitless måste ni se! Riktigt spännande film! Kan även VARMT rekommendera water for elephants. Dom två är mina favoriter av dom filmer vi sett den senaste tiden! Kram

#6 - Sara - mamma till Edvin & Betty

Men Bambi, Engla har ett likadant inlägg men där hjälper man henne att vinna en resa till London om man klickar på länken. Är det samma sak för för dig??

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Sara Jo, priset som jag skriver om är en kväll i London. Inget som jag tror att jag vinner (speciellt inte mot Engla), men jag vill ändå ge er erbjudandet :)