Utveckling

Barnen utvecklas ständigt och det är så roligt att se. Det är en av dom roligaste delarna med att vara förälder att följa med barnen på deras resa genom lärande och utveckling.

Leahs utveckling: Hon börjar förstå mer och mer av det vi säger men hon säger fortfarande bara fyra ord: mamma, pappa, Hera och hej.

Hon har lärt sig att åka på Zacks gåcykel rätt så bra.

Och så har hon lärt sig att öppna dörrar. Men det är verkligen precis så att hon når och hon får stå på tå och sträcka sig så mycket hon bara kan. Men hon är himla stolt när hon klarar av det och hon tycker nog att det är skönt att kunna öppna stängda dörrar.

Zacks utveckling: Den största skillnaden som vi märker är att han har börjat använda ordet "dumma" väldigt mycket. Förut så kallade han oss och andra för dumma men vi pratade med honom om att man kan bli ledsen då så nu kallar han saker för "dumma" istället.

Men han måste få uttrycka sin ilska på något sätt, så klart. Vi har heller aldrig sagt att han inte får kalla oss för dumma, ibland är det ju befogat men oftast så kallar han t.ex. Leah för dum även fast det är han själv som har varit elak mot henne (och vi säger till honom).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
En pojkmammas vardag - Flytten till torpet närmar sig!!
2011-10-17 @ 10:58:46 Blogg: http://edvinsmamma.wordpress.com

Det är så häftigt att vara med om denna resa med barnens utveckling när man är förälder.tore säger inte heller mycket. Han använder orden "Hej, tack, mamma och vovve" ;)

Madeleine
2011-10-18 @ 09:34:58 Blogg: http://muppsan.com

Du - kan inte du vara med i min lilla annorlunda men roliga utmaning, mest för att jag är nyfiken på dina barns vinteroutfits! Vore skoj :-) Läs mer här: http://www.muppsan.com/2011/10/utmaningvinteroutfit-2011.html

Hoppas du mår bättre nu! KRAM

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet