bambi

Antika lekplatser
Här i Rom är tiden och internetåtkomsten väldigt begränsad. Vi flyger hem imorgon och dagen idag är den enda heldagen vi har i den vackra huvudstaden, men jag passar på och blogga lite medans barnen (och maken) sover middag.

Idag har vi besökt Fomna Romana, där hittade barnen en vattenkran som var mycket rolig att leka med. Det är himla varmt här så det var skönt för dom att få plaska med det svala vattnet:




Även utanför Colosseum var det roligt att klättra och leka:


Vi har även åkt en del tunnelbana här i stan och det gick jättebra det med (förutom att det är en massa trappor överallt så det är inte så lätt med barnvagnen!)


#1 - Agnieszka-2barnsmorsan

Tunnelbanan i Rom måste endå vara det smidigaste sättet att ta sig fram på, bortsätt från när ALLA ska åka den för då blir det lite trångt:)



kram

#2 - Sabine-Välbefinnaren

Låter som om ni blev lika kära i Italien som jag. Förutom att ni upplevde tokgalna bilförare. Vi var på roadtrip där förra året och hade inte mycket problem med andra förare. Men det beror säkert på vart man kör. Kan tex tänka mig att Rom är där man upplever galningarna. =) Vi körde inte till Rom på bilsemestern, men va där på en konsert och gillade den stan super mycket. Helt underbart att antika pelare och byggnader bara sticker upp från marken på det där sättet. Fascinerande! Önskar dig en trevlig söndag./Sabine

Svar: Tack :)
bambi