bambi

En kofta för närmare 10000 kr?



Till våren så kommer Odd Molly med en hel del handvirkade plagg och det syns på prislapparna. Dyrast av dom alla är denna #34 Pukka wrap cardigan som kommer att kosta 9500 kr. Men visst är den snygg? Tror ni att folk kommer att lägga närmare 10000 kronor på en kofta?

P.S. Koftan är i 50% bomull, 27% silke och 23% cashmere. Den kommer i färgerna grey melange (som är på bilden) och vintage white.
#1 - AnnaSC

ja det finns nog någon "galning" som lägger ut det... eller så får de i slutändan skänka bort dem till 70% rea...

#2 - AnnaSC

o helt ärligt hoppas jag att ingen köper den till ordinariepris måste finnas någon måtta på vad en kofta får kosta trots allt, eller?

#3 - Jenny

Herreguuud.. I love it! Varför måste livet vara så orättvist, kunde den inte kostat 500 istället :(

#4 - Tanja

Jag gillar ju OM och köper nåt plagg då och då. Speciellt Lovely Knits och liknande kan jag väl lägga en slant på. Men detta var ju helt galet! Jag undrar hur i all världen de motiverar ett sådant pris?



Nä, ska jag lägga dyra pengar på kläder (och då pratar jag betydligt mindre summor än detta!) så ska det banne mig vara riktiga klassiker som ens barnbarn skulle kunna ärva- som Busnel t.ex. Jag förstår ärligt talat inte riktigt vilka som är målgruppen för jag upplever att det är mest medelinkomsttagare som köper OM, knappast de allra rikaste på Östermalm eller var de nu bor. Och tjänar man okej men inte extremt mycket så har jag svårt att se att man köper den här koftan....Långt blev det visst men jag började fundera i "klasser" och ekonomi här...//T

#5 - Emma

Verkligen helt galet dyrt !!!

Men snygg var den

#6 - Jessica

jag hoppas för guds skull att ingen köper den, usch dom pengarna skulle man kunna lägga på något mkt bättre än EN kofta!