Fina missarDet finns en hel del katter här i området. Båda barnen älskar katter. Zack klarar av att klappa på dom fint och snällt, däremot så är Leah lite väl hårdhänt mot katterna och tror att dom är lika snälla som Hera där hemma. Hon ropar till och med "Hera!" efter katterna. Men vi får hålla fast henne så att hon inte skadar någon katt, eller någon katt skadar henne...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Sandra
2011-09-15 @ 14:10:52

Vill varna för att katterna kan bära på många sjukdomar, även om de ser söta och friska ut! Så ska ni låta barnen klappa katterna bör ni tvätta deras händer efteråt.. :)

Rita
2011-09-15 @ 18:52:59

Tänkte precis varna er men ser nu att Sandra skrivit samma sak. Katterna må vara gulliga men de kan tyvärr sprida sjukdomar. Var försiktiga!

Anette
2011-09-15 @ 23:03:00

Jag har fått ringorm två gånger av att klappa katter utomlands, så gör INTE det hur söta de än är. Det syns ofta inte på dem att de bär på smittan och den är vanlig hos just katter.

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet