Här har det bakats! Det kanske inte blev vanliga kanelbullar ändå... Jag kunde inte låta bli att piffa till dom med strössel och färgat pärlsocker. Att färga pärlsocker är busenkelt och gör ju bullarna så mycket roligare, eller vad säger ni? Allt ni behöver göra är att droppa 2-3 droppar karamellfärg (inte mer!!) i en plastpåse, häll i pärlsocker och skaka om (se till att det är lite luft kvar i påsen så är det enklare).
Här kommer lite tips på hur man bakar dom perfekta kanelbullarna (lite tips jag har snappat upp på vägen):
- När du gör fyllningen, blanda smöret med sockret och kanel innan du brer på det. Kanel och socker drar åt sig vätska och kan göra bullarna torra.
- Bästa sättet att få saftiga bullar är att använda mycket smör!
- Använd alltid rumsvarmt smör, det fördelar sig lättare jämt i degen.
Har ni några tips på hur man får till dom perfekta bullarna så dela gärna med er!