bambi

Lite fönstershopping här nere i Italien
Jag har inte shoppat någonting här nere ännu, men det hindrar inte en från att fönstershoppa lite. Jag blev glad när jag såg att det fanns en del barnklädesbutiker i vårt område i Pescara, men jag fick en smärre chock när jag såg prislapparna!! Tänk på att det är EURO vi pratar om nu...




En polotröja för över tusenlappen?

Eller kanske lite kläder för dom allra minsta....?



Och jag tycker att jag ibland handlar liiiite för dyra kläder till barnen.... men inte i närheten av dessa priser!

Och en snygg väska hittade jag också:



För "bara" ca 2500 kronor....
#1 - Pethra

I sådana här sammanhang tycker jag att det är lägligt att tala om vad det är för märke, för märkeskläder är det med största sannolikhet, på kläderna för med tanke på priserna så är det ju inte kläder i HM-stil precis, även om Italien är dyrt över lag. :) Märkeskläder till barn är ju också dyra i Sverige, se bara på Ralph Lauren och liknande.

#2 - Martina

Men vaddå, nu är du väl lite orättvis kan jag tycka...

Vad sa du att dina Odd Molly´s kostar sa du? ;-)



#3 - Alfva

Men jisses?!

Inte ens RL eller andra barnkläder i den kalibern kostar ju i närheten av de där. Men kostar det så smakar det eller nåt... ;) Fast så vidare värst snygga/utmärkande tyckte jag inte att de var. Inte för att jag hade köpt dem ändå!

#4 - Josefine

Åh, vilken SNYGG väska!!!

#5 - Tindra

När jag var i Milano förra året så var jag inne i en baby butik & kläderna påminde om dessa,det var nån dyr italiensk märke,en enkel t shirt med lite figurer på kostade 2500kr!!!!!!