bambi

Nätmobbing



Jag börjar tycka synd om Linda Rosing nu. Visst kan hon säga en del korkade saker, men vad har hon gjort för att förtjäna att få sin blogg hackad och nu vara utsatt på Katrin Z's blogg. Där hade något lagt ut en header (se ovan) och skrivit att Linda är den mest kända personen i världen (det var skrivet som om hon skulle ha skrivit det).

Är inte det att gå alldeles för långt? Det verkar som om det är öppet accepterat att mobba vissa personer... tycker att sån här är förjävligt alltså. Linda är också en riktig person med riktiga känslor...
#1 - Lisa

Hm, har jag kommenterat hos dig förut?...minns inte nu.

Men jag håller i alla fall med dig i detta inlägg, kan de inte bara låta henne vara och ta itu med sina egna liv istället.

P.S Tack för alla bloggtips om hur man ökar antalet besök på sin blogg. Har läst och läst... :) Jag hoppas jag kan påverka snart.

Ha det gott!

#2 - Ala

Hon heter inte Rosing utan Linda Thelenius.

#3 - idun

För ett tag sen så när Linda skrev så om sin diet och träning osv.. så skrev jag ett långt inlägg till henne om att hon gror frön i sin dotter som kan leda till ätstörningar. Detta av anledning att jag har två vänner som verkligen balanserat på vägen till döden pga anorexi, deras mammor har bantat hela deras liv och varit sjukt utseendefixerade.



Det inlägget tog hon bort, trots att det inte var något elakt i det meddelandet. Bara en uppmaning att tänka på vilka signaler hon ger ut till sina barn.



Jag tror hon kan behöva lite wake up-calls så hon fattar vad hon gör för fel. Sen är väl vissa sätt mindre bra än andra.

Visst är vissa inte slavar under jantelagen, men hon är inte framgångsrik och hon är jävligt omogen och korkad. Så om hon använder internet som forum, så kan hon ju åtminstone läsa igenom det hon skriver en extra gång.



Jag kanske är hård. Men jag tycker att vuxna människor som beter sig pissigt, ska veta det :-)

#4 - Viola

Får nog hålla med Idun faktiskt. en viss sida av mig älskar att sätta personer som beter sig korkat på plats, men sen kan man ju naturligtvis att se till att göra det konstruktivt och välja sina tillfällen (och mobbningen i det här fallet är givetvis inte OK)