bambi

God morgon Skärtorsdagen!


Leah är så kär i Hera just nu! Vi försöker verkligen lära henne att "klappa snällt"... men det slutar ofta så här:


Jag fick snabbt rädda undan Hera från Leahs kärleksfulla kramar...



Idag ska jag baka supersöta kycklingbakelser. Ni får se sen! Jag ska även posta några fler goodiebags. Ni ska veta att det är så roligt att få gå iväg till posten med dom. Jag tänker på hur glad någon där ute (av er!) kommer att bli av att öppna paketet senare.

Men det är otroligt svårt att välja ut EN vinnare, som tur är så har jag 30 stycken att dela ut! Jag såg att några av er påpekade att det var 6 stycken Vossatassar och inte 7 som vinnaren hade skrivit. Jag var så säker på att det var 7 men när jag kollade en extra gång (efter era kommentarer) så såg jag att ni hade rätt - det var ju 6 stycken egentligen! Men då hade jag redan utsett en vinnare och då kan jag ju inte ta tillbaka det. Men jag ska lova att kolla lite noggrannare i fortsättningen så att jag verkligen är säker på vad det rätta svaret är!

Ha en underbar skärtorsdag nu allihopa! STORA KRAMAR FRÅN BAMBI!
#1 - Jess

Sv; Det är lite krångligt att få igång själva surdegsgrunden men ett smidigt sätt är att gå till ett lokalt bageri och köpa av dom. Sedan är det bara att testa! Enda nackdelen med surdegsbröd är att det blir en himla massa jäsande =) Kram

#2 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Men vilken snäll katt! Här hemma springer kissen ganska fort när Tore ska klappa, haha!



Visst är taights det bästa barnplagget! Blev riktigt glad när jag hittade dessa färgglada till BRA pris :)



GLAD PÅSK !!

#3 - dianasdrommar

Kycklingbakelser låter mumsigt.Ha en härlig skärtorsdag kram Diana

#4 - Hattifnatt

Ja, där satte du huvudet på spiken! Jag har fixat en sån där bloglovin så om jag lägger till dig där så kommer jag nog besöka dig mer kontinuerligt! :)

Tack för att du tog dig tid att svara på min tidigare kommentar, det gjorde mig glad.

Glad skärtorsdag!

#5 - Ella som vann

Nja. Som jag förstår det invänder vissa mot att Ullrik är en vossatass, men det står i texten på hemsidan att han "är den mest fåraktiga tassen", vilket jag tolkar som att han också är en vossatass! Känner att jag måste försvara mig lite. :-)