bambi

Goodiebags på väg!


Snart ska jag och Zack iväg och posta veckans skörd av goodiebags. Jag har ju inte kunnat posta dom då vi har varit i fjällen men nu är dom snart på väg!

Idag är det den 15:e vilket betyder att snart är hälften av goodiebagsen utdelade! Den sista hälften (från och med imorgon alltså) består av t-shirtar i storlek 110 (istället för storlek 100) och Nalle Puh muggar istället för Mumin. Sen kommer dom sista 10 goodiebagsen innehålla guld-tossor! Jag visar dom senare  :)

Jag hoppas att ni gillar innehållet i goodiebagsen då jag har verkligen kämpat hårt för att få till riktigt fina saker från bra företag.

Men det kommer även andra tävlingar och glöm inte att tävla om klädpaketet från JNYdesign och biljetter till WeRFamily också! Dom tävlingarna slutar snart!

Ni ska veta att det känns så roligt att få ge tillbaka en massa fint till er! Mina underbara läsare! När det gäller goodiebagsen så har jag inte begärt något till mig själv, utan allt går till er! Jag får redan så mycket saker som bloggare så det känns inte mer än rätt att ge tillbaka.
#1 - Jessica

Hej



Tycker att du har jobbat fantastiskt för att ge oss den här möjligheten och vill bara säga att folk som inte uppskattar det utan bara kritiserar verkar enbart avundsjuka. Kram

#2 - Fröken M

All Cred till dig som har fixat denna fantastiska tävling !! Och med vinsterna i "bagen" kan man väl knappast bli annat än både nöjd och GLAD !!

Kram

#3 - Hanna

Åh, jag är så glad att en av de där gröna påsarna är till MIG :)

#4 - Lotte -baka baka liten tårta

Jag verkligen ÄLSKAR innehållet -det är inga småsaker utan riktigt fina grejer alltihop! Det har du gjort bra =)



Välkommen hem också =)

#5 - Maja

Det är verkligen superfina grejer i goodiebagsen! Så jag hoppas så klart att jag vinner en innan tävlingen är slut ;-).

#6 - Sanna

Det är super fina prylar så man kan väl inte bli annat än glad, så hoppas verkligen jag har turen med mig att vinna en innan det tar slut.



Kram Sanna

#7 - Helena

Jätteroliga saker! Det var som julafton att öppna paketet :-) De små loaferserna var to die for, ska förhoppningsvis träffa en liten Viggo i maj när jag åker till min hemstad och tänkte ge honom dem som en present :-)

Muggen har Eskil redan testat och godkänt - jag gillar den jättemycket, vart köper man fler om man vill ha det??