bambi

Min nya pärla
Klick, klick... igår klickade jag hem en ny dator. Min gamla är rätt hopplös. Startar om sig och så måste jag sitta på ett speciellt sätt för att sladden inte ska åka ur - för om den åker ur så dör datorn inom en minut (jag vet att det är lätt fixat med ett nytt batteri...). Men min gamla har några år på nacken och jag tyckte att det var dags att unna mig en ny... så det blev denna:



Det är en speciell känsla när man ska byta dator... man har alla sina genvägar och allt känns så bekant med den gamla. Men jag tror inte att jag kommer sakna den gamla så mycket, speciellt inte sättet jag alltid var tvungen att sitta med den för att sladden inte skulle åka ur....
#1 - LILITH - Borderline & mamma

Jag gillar HP när det kommer till laptops, har precis själv fått hem en Hp dvd6. Helt underbar.

#2 - MArie

Fast jag hoppas att du vet att man kan flytta över alla genvägar mm till den nya datorn, liksom alla mail, bilkder osv.



STOR nackdel med Windows är att man måste installera om alla program, antivirus, backupprogram, flytta bilder, mail mm "för hand". Enklast är det med en mac.

Man får en fråga "Har du sedan tidigare en mac?", Tryck JA, stoppa in en sladd mellan de två datorerna. På två timmar har du en exakt kopia av din gamla dator. Alla program är installerade, alla genvägar finns kvar, alla favoriter finns, lösenord ligger kvar osv.



En windowsmaskin tar i bästa fall en dag, oftast flera för att den hänger sig osv.

Min man vägrar hjälpa släkten längre om de inte har en mac, tid är också pengar.



Hoppas du kan ha datorn nu i flera år!

#3 - fröken K | vill bli amatörfotograf

Man ska unna sig saker. Njut av den nya datorn!