bambi

Färgglada barnkläder till hösten
Jag får ofta kommentarer om att det är svårt att hitta färgglada barnkläder som passar pojkar också. Ofta kan det vara någon volang eller puffärmar som gör att det tar emot lite att sätta på sin son (men Zack har haft något enstaka plagg med puffärm, även om jag själv inte är så förtjust i just puffärm).
 
Men så svårt är det inte att hitta färgglada barnkläder som passa båda könen! Dessa skulle jag lätt kunna köpa till båda barnen:
 
 
Leggings med röda och blåa ränder från Vildänglar 149 kr, färgglad kofta (utan puffärm) från Kappahl 129 kr, tröja från Kappahl 99 kr,  tröja från Polarn o. Pyret 179 kr och fina höststövlar från Viking 449 kr
#1 - Sara

Villervalla har jättemycket fina färgglada kläder i sin höstkollektion, utan varken puffärmar eller andra klassiskt "flickiga" detaljer. Älskar speciellt de regnbågsrandiga plaggen, så otroligt fina!

Svar: Håller med dig. Köpte en hel del Villervalla när barnen var små och älskade deras regnbågsfärgade plagg men oftast så blev plaggen så urtvättade. Har du inte upplevt det?
bambi

#2 - Ejkej

Åh tröjan från KappAhl är verkligen superfin. Köpte den åt min son och han älskar sin tröja med "monster" på. :-)

#3 - Malin

Ja villervalla har fina & neutrala kläder.
Jag har köpt denna tröja fr kappahl t min son, fast i blå/gul/limegrön. Serien kaxs har jättefina kläder i mycket färg! :-)

#4 - dianasdrömmar

Superfina plagg du har hittat kram Diana

#5 - Nelin

Jag fattar inte den här skräcken mot kläder som signalerar flickighet. Det är inget fel att tas för flicka, världen går inte under om någon råkar ta fel. Så länge puffärmarna inte hindrar rörelseförmågan så har jag absolut inget emot puffärmar. Jag har inga problem att sätta en tröja med puffärmar på Emil, lika lite som att jag skulle ha problem att klä en eventuell dotter i tröja med pikékrage.

Svar: Jag gillar varken puffärmar eller pikékragar. Handlar lite om att det oftast är en "markör" men också att det känns som en onödig grej?
bambi

#6 - Hanna Karlsson

Fina kläder du tipsar om.

#7 - Ejkej

För mig handlar puffärmar mycket om frustration. Ska det vara så svårt att göra ett plagg i lila/rosa/rött utan att klämma på en puffärm. På Lindex tex, när jag tittar på deras bassortiment så slår det aldrig fel att det sitter en puffärm på t-shirten i ovanstående färger. Irriterande, för att säga det minsta!

#8 - Cissi

Koftan har min dotter ;)
Vi måste också fylla på i garderoberna, barnen har växt så under sommar!

Mina barn är inte speciellt förtjust i svamp, men det är kul att plocka dom.

#9 - Nenna

Villervalla, älskar deras kläder! =) Men nepp, har inte känt att de blivit urtvättade snabbt. Snarare tvärtom. Och att fläckar försvinner bättre/lättare från dem. Lite så att man får den kvalité man betalat för, så har jag tänkt iaf när jag stått med Lindexkläder och blivit smått urförbannad på ketchupfläckar som vägrar ge med sig...

Kanske haft tur, för jag ska ärligt säga att jag inte shoppat mängders mängder med kläder av dem. En aning för dyra och en aning för taskig tajming på deras reasortiment, barnens storlekar är ofta slut. :-/

#10 - Line

När det gäller Villervalla tycker jag de randiga kläderna håller hur bra som helst, har köpt både nytt och begagnat och de håller gärgerna hur bra som helst. De med tryck (många stjärnor i olika varianter) , tycker jag däremot bleknar efter ett tag. Och jag har shoppat en hel del Villervalla :-)

Annars gillar jag att köpa Katvig, Småfolk och andra danska märken begagnat på nätet. Fina färger, roliga tryck, sköna modeller och håller bra efter även många tvättar. Så begagnat där är jättebra eftersom det inte blir så dyrt då. Bra fär miljön oxå!!