bambi

Jag kanske måste gå en kurs...?
Snart är det dags att inviga min nya fina Kitchen Aid och då ska man väl vara duktig och läsa igenom instruktionsboken först? (Haha, nej, men vem gör det egentligen...?)
 
Instruktionsboken är tjock som en pocketbok och jag fick med en liten instruktionsbok till varje del som följde med apparaten. Så jag börjar undra om jag måste gå nån kurs innan jag vågar börja använda den....?
 
Kurslitteraturen till kursen Kitchen Aid 1201
#1 - dianasdrömmar

ogillar instruktionsböcker speciellt om dom är tjocka som pocketböcker. ...tuta och kör är min melodi kram Iana

#2 - Katarina

Hihi, ja en bok med många sidor :) Men du klarar dig också utan boken skall du se :) Önskar dig ett fint veckoslut!

#3 - Maria husetfullt

Jag gillar inte alls instruktionsböcker och allra helst inte om dom är tjocka. Tycker att det är så jobbigt att lära mig en ny sak på det viset. Men det är klart att i bland så måste man läsa i dem för att komma igång. Pröva sig fram kör jag alltid med. :) Ibland misslyckas jag ...ganska ofta så då får jag läsa ändå. Trevlig helg / Maria husetfullt

#4 - Livets vägar

Jag tror du fixar det utan en kurs. :)
Trevlig helg!

#5 - Anna - Heliophilia

Så där kände jag när jag köpte min nya kamera också. Som tur var hade de bara skickat med instruktionsböcker på slovenska, ungerska och tjeckiska så jag slapp läsa. :-)

Med lite sunt förnuft klarar du nog ut det där, om inte annat får du väl använda dem som uppslagsbok när du stöter på problem.

/anna

#6 - Ida

Använt min kitchenaid så många ggr så jag slutat räkna, minst 2-3ggr i veckan (bakar allt vårt matbröd i den). Har aldrig läst instruktionsboken, och hittills har det gått bra :)

#7 - Johanna

Äcsh... Det är bara o köra :-)

Jag har en Kitchen Aid och den är inga svårigheter att använda.

#8 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag läser aldrig instruktionsböcker, alldeles för tråkigt. Jag chansar lite själv istället.

Om det mot förmodan går åt skogen så brukar jag skicka med instruktionsboken när mannen går på toa (enda stället han får lugn och ro säger han), där kan han sitta och läsa i evighet (eller spela Wordfeud).. ... Har man tur har han läst boken och kommer med instruktioner efter den där halvtimmen/timmen :-)

#9 - britta bloggar

Jag har inte heller läst instruktionsboken till Kitchen Aiden... Däremot skickade jag in det lilla formuläret och fick en kokbok, den var faktiskt fin!

Svar: Aha! Så ska jag nog också göra!! Tack för tipset!! :)
bambi