bambi

Sand får en helt annan innebörd när man har barn
Igår kväll när jag och maken gick och la oss så märkte vi båda rätt så snabbt att det var full med SAND i sängen. Överallt. Vi började borsta bort med händerna som man alltid gör... men vad hjälpte det egentligen??!?
 
Men grejen är den att jag har ingen aning om HUR denna sand hamnade i vår säng. För igår när jag hämtade barnen på förskolan så började det störtregna på vägen hem (alla som följer mig på Twitter @bambiblogg har sett bilderna på hur barnen såg ut efter promenaden hem). Så barnen bytte om direkt när vi kom hem.... så när och hur kom sanden dit är ett mysterium som endast småbarnsföräldrar får uppleva....
 
Andra saker som endast småbarnsföräldrar får uppleva:
 
#1 - Victoria

Det brukar gömma sig sand i håret har jag märkt. Dessutom är det som att ungen har räknat ut det själv och hoppar upp i vår säng och gnuggar runt huvudet på våra kuddar innan hon lägger sig i sin egen säng.

Svar: Haha, va? Oj, ja... det kan ju ha varit från håret kanske....
bambi

#2 - Ulle

Ja, annars är ju eventuella uppvik på byxor riktiga sandgömmor, likaså fickor... :)
Ett annat tips... När man varit på stranden och har sandiga, blöta fötter som ska ner i skor så brukar vi ha med oss talk/puder. Pudra fötterna lite lätt och allt går att borsta bort.

Svar: Jo, jag vet att san gärna hamnar i fickor och uppvikta byxor men nu tog barnen av sig kläderna direkt innanför dörren då dom hade blivit så blöta av regnet... detvar det som var så skum!
bambi

#3 - Martina

Hmm dessa mysterier som omgärdar våra barn.

Som att de fortfarande kan vara smutsiga om händerna fast man hört att de lekt med vattnet i badrummet i evigheter (efter att man bett dem tvätta just händerna) och hela badrummet är blött....

Svar: Haha, ja, det där med att deras händer inte blir rena oavsett hur mycket dom tvättar (speciellt när man inte är med dom) är ju också ett mysterium! :)
bambi

#4 - Hondjur

Haha. Ett av alla de underbara mysterierna med barn det där ... :)
Sand har en tendens att leta sig till de mest speciella ställena..
Talibanen hade idag sand både i hår och rumpa.. hur hon nu lyckades med det när hon både hade trosor och byxor på ;)

Oh well... man får se det som ett tecken på att de faktiskt har haft roligt antar jag .. :)
Och ...vad tycker vi mammor är mer skoj än att tvätta och byta sängkläder? :)

Svar: Haha, ja, man får försöka se det som ett gott tecken. Men just sand är så sjukt irriterande!! KRAM
bambi