bambi

Sommaren är kort
Snart är sommarlovet slut och varje år så känns det som att det går så fort! Och det är alltid med blandade känslor som man kommer tillbaka till jobbet efter en sån lång ledighet.
 
 
Men jag har hunnit med så mycket under dessa veckor. Allra häftigast var förstås att åka till USA och återförenas med min syster efter 23 år! Jag har lärt känna min syster och det känns otroligt bra! Jag tänker på henne och nu vet jag hur hon är som person, hur hennes familj är och hur hennes jobb ser ut. Det visste jag inte innan jag gick på sommarlov och bara det känns så otroligt!
 
 
Sen så åkte vi till Kolmården hela familjen och bodde på Vildmarkshotellet. Vi fick en massa härliga minnen därifrån och Zack pratar fortfarande massor om det. Det var jätteroligt och jag gör gärna om det om ett par år!
 
 
Även om denna sommar kanske inte har varit den allra varmaste så har vi ändå hunnit bada en del (vid bland annat Boobadet, Långholmen och Eriksdalsbadet), besökt lekparker (både nya och gamla!) och varit ute i skogen lite
 
Vi har några fler ställen som vi skulle vilja besöka nu på sensommaren (om vi hinner): Skansen, Aquarium och Junibacken. Riktigt än är inte sommaren slut!
#1 - Sofia

Hej och tack för kommentaren inne hos mig :)
Eftersom både sambon och jag är så otroligt höjdrädda backade vi när vi såg liften till Safari.
Men som jag skrev fick båda barnen åka med ett par tjejer och killar som tog hand om barnen på bästa sätt.

Kram Sofia

Svar: Kul att barnen åkte i allafall :)
Hoppas att du får en fin söndag!
bambi