bambi

Vardagen börjar komma tillbaka....
 
Har ni börjat känna av vardagen än? Idag har jag verkligen gjort det. Nu medan Leah har sover middag och Zack tittar på film så har jag skickat fakturor, svarat på mail och tack ja/nej till events. Nu börjar bloggvärlden vakna upp igen och det märks verkligen!
 
På måndag börjar barnen på förskolan igen och jag försöker njuta av vår sista vardag tillsammans. Men vädret ville inte riktigt samarbeta, så det var bara att ta fram alla regnkläder. Leah älskar sin regnhatt så hon ville inte ens ta av den sen när det slutade att regna  :)
 
Vi var en sväng till öppna förskolan, som ni kanske ser på bilden  :)
 
P.S. Glöm inte att  tävla om tre fina babyset från Weleda (sista dagen idag)! Imorgon dyker det upp en annan rolig tävling, missa inte den!
#1 - Hanna B

Vilken fin syskonbild!

#2 - Cissi - mamma till Emma och gravid med smurfen

Här lyser fortfarande vardagen med sin frånvaro... skönt, men kom på mig själv att nästan längta efter tända ljus, lite regn och en bra film under filten i soffan idag... ;) Lyckats bli bortskämd med sol även denna sommar!

#3 - Ulle

Vi har semester en vecka till men jag har redan börjat strukturera i barnens pärmar/mappar etc inför hösten. Så visst känns det att det är på gång... :)

Härliga foton som vanligt!