bambi

Julledighet
Har ni åkt på julledighet än? Det verkar nästan så om man tittar på besöksstatistiken, den dalar lite.  :)
 
Vi åker snart iväg själva och i år kommer min släkt till svärföräldrarna, så vi slipper åka på turné runt till alla. Min mamma och hennes man kommer ena dagen, min syster kommer också och sen ävne min pappa och hans fru. Skönt att slippa packa in allt (inklusive barn) i bilen och åka runt en massa och istället kunna ha sin "bas" hos svärföräldrarna.
 
Dessa jul-cupcakes var jag såååå sugen på att göra! Men det hanns inte med. Det är så otroligt fint att kombinera två olika strössel. Det blir lätt att man bara använder sig av ett slags strössel på cupcaken, men många strössel passar ihop och blir jättesnygga tillsammans!
 
#1 - En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Här hemma flänger vi runt mellan familjerna i år med. Och vi tjuvstartar redan imorgon med att fara till "morfar" ... men ungarna gillar nog det där med att ha julafton i två dagar ;)

#2 - Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Åååh så fina, jag har inte orkat baka nästan nåt i år. Men favoriten var de där kakdegs tryfflarna som du tipsade om. Ska göra cakepops av dem till nyår tänkte jag.

#3 - Longevity - en blogg om hälsa

Ja de var söta! Jag har bara hunnit baka ett bränt pepparkakshus jag :P Det åkte rätt ner i sopbingen och brandlarmet gick haha. Ny dag i morgon med nya tag ;-)

#4 - dianasdrömmar

Hoppas du får en riktigt härlig jul vännen stor kram Diana

#5 - ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

gu så fina dom var!

#6 - Anna Svensson Crona

nej ingen julledighet i år heller... Arbetar alla dagarna (och nätterna också då det är måndag till torsdagar som är mina jobbnätter) och då sonen är julledig från förskolan innebär det ju att jag inte kan sova på dagarna så hoppas inte jag måste ut och köra på onsdag-torsdag för då lär jag vara farlig på vägen... som tur är slutar mannen kl 18 på torsdag så då lär jag somna när han dyker innanför dörren.

Ha en god jul på er och gott nytt år.