bambi

Katt- eller hundmänniska?
 
Bland det sötaste julkortet vi fick i år var denna, från svågern och hans tjej på deras ursöta hund! När jag ser en sån söt hund så blir jag också sugen på att skaffa hund.
 
Ronja och Lovisa
 
 
Jag växte upp med hund. Under min barndom i USA så hade jag en liten chihuahua som hette Snoopy. Sen här i Sverige så hade vi en golden retriever som hette Lovisa. Men sen när jag flyttade hemifrån så blev det katt, som var lite enklare att ta hand om. Min första egna katt hette Ronja och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. För hon var verkligen väldigt speciell och alla som träffade henne håller nog med  :)
 
Men, jag trodde alltid att man antingen var hundmänniska ELLER kattmänniska men jag känner mig som både och. Jag älskar både hundar och katter. Maken är definitivt en kattmänniska och på honom så låter det som att det inte är någon idé att ta upp hundfrågan  ;) 
 
Är ni hund- eller kattmänniskor? Eller är ni också både och?
#1 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Absolut kattmänniska.

#2 - Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Jag är nog bägge, med en lite större andel hundmänniska :). Nu har vi två katter och en hund i familjen och det är ju en oslagbar kombination.

#3 - Mamman till L & L

Definitivt katt! Ser inte riktigt charmen med hundar tyvärr. De flåsar hela tiden, är efterhängsna, klarar sig inte själva så man blir så väldigt uppbunden och så är det som att ha ett litet småbarn i femton år som aldrig växer upp.

#4 - Longevity - en blogg om hälsa

Hundmänniska utan tvekan

#5 - Titti

Är uppvuxen med hundar...dvärgspetsar...så för mig blir det hund även om jag gillar katter också.
Maken definitivt katt.
Skulle gärna ha katt eller hund men som vi reser mycket avstår vi från djur!!
Kram Titti

#6 - Lesthi

Jag är nog också både och :) även fast jag alltid bara har haft katter så förälskade jag mig i hundar när jag bodde hos min pojkväns föräldrar som hade 4 stycken. Så i framtiden vill jag bo i stort hus på landet och ha minst 5 katter och 2 hundar xD

#7 - Pudding

Helt klart...katt!
Finns ju charmiga hundar, men katter vinner i alla lägen!

#8 - Pomea

Kan omöjligt bestämma mig!

#9 - Världens bästa Maria

Är nog både och men det lutar nog mest åt katt. Och när jag hade hund hade jag en Saluki och de är ganska kattlika :-) Hade nog inte velat ha en riktig hund-Hund...

#10 - Tess

Jag är kattmänniska alla gånger om :-) Jag förstår mig på katter. Hundar kan vara härliga att umgås med, men jag pratar inte deras språk.

#11 - Daniel

Jag minns både hennes ronka och hunden jag brukade träffa hunden ofta på byn efter du hade flyttat

God jul med dig

Är Hund människa haft hundar runt mig hela livet