bambi

Nyårsafton
Tusen tack för alla fina kommentarer till mitt förra inlägg! Jag blev så glad när jag läste dom och det värmde verkligen i hjärtat! Tack för alla mail också från er fina läsare  :)
 
Maken har skämt bort mig med sovmorgon varje morgon under jullovet nu. Jag får sov hur länge jag vill och det är otroligt skönt. Jag märker att jag mår mycket bättre när jag är utvilad.
 
Ikväll ska vi bara stanna hemma och fira med nyårsafton med barnen. Jag tänkte göra en glassbomb med tomtebloss till efterrätt som är lite extra festligt för barnen. Vi har pratat med barnen om nyårsafton och berättat om fyrverkerierna (vi har inte köpt några egna) och vi har sagt att vi kommer att väcka dom vid tolvslaget så får vi se om dom vill gå upp då och titta. För jag tror inte att dom orkar vara vakna till midnatt när dom vanligtvis somnar vid 19. Hur gör ni med era barn som är i samma ålder som Zack och Leah?
 
P.S. Glöm inte att vara med och tävla om fiskpedikyr för två (avslutas imorgon) och tävla om resevagnen YoYo på BabyZens facebooksida (avslutas idag!!!).
 
YoYon är redo att följa med till London!
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh, jag har bara kvällspigga barn så det är inga problem att få dem till att vara vakna. Nu är ju klockan snart 11 och jag är den enda som är vaken.

De är väldigt svåra att få i säng och därmed svåra att få upp men jag är precis likadan själv så jag förstår deras känsla :-)

#2 - Veronica Ekblad

Vi gör likadant med våra barn. Väcker dom vid tolvslaget. Dom brukar också vanligtvis somna vid 19. Hos oss smäller det så högt också så skulle vi inte väcka dom så vaknar dom rädda och gråtande och det vill vi ju inte! Våra barn är 4, 3 oh 1 år gamla.

#3 - Alfva

Nyår är svårt, vi har vanligtvis inte några som helst problem med att få den äldsta (nu 3 1/2 snart) att somna, men just nyårsafton verkar vara alldeles för spännande och hon har faktiskt varit vaken vartenda år. Gissar på att det blir samma visa i år också och det är okej tycker jag!

#4 - Anonym

Jag var alltid vaken över tolvslaget när jag var mindre. Inte ville jag sova när alla andra satte uppe och åt en massa gott och väntade på nya året. Kommer fortfarande ihåg känslan, sååå mysigt!

#5 - storasyrran

Här på vår lilla ort har de fyrverkerifirande kl 16 på eftermiddagen! Då kan alla barn (och vuxna) spana på det! Sen om man vill se vid midnatt så kan man antingen åka till grannstaden två mil bort eller bara vara nöjd med de raketerna som privatpersoner skjuter! Inga barn behöver väckas! Jag skulle nog inte väcka barnen ändå, så viktigt tycker jag inte att det är. De kommer att se det där ändå med tiden! Våra barn är 4 och 2.

Gott nytt år!

#6 - Susanne

Gott Nytt År!!!

#7 - jenny

skulle iiiinte väcka mina barn för fyrverkerier... tycker det är viktigare att de sover sött... Dessutom så är våran hund skotträdd så vi försöker att gömma oss i sovrummet när de är som värst.

mina barn är 1,5 och 3

#8 - Jenny - mammaliv i Nashville

Gott nytt år <3

#9 - Anonym

Vi gjorde ett "tidigare tolvslag" med tomtebloss, minibubbel, nedräkning och skål. Vår 4åring trodde helt enkelt att det var 12 slaget fast klockan bara var 21... Det var ett bra alternativ tycker vi.. Vår lilla, 7 månader sov...

Gott nytt år!