bambi

Roliga saker barn säger
Jag sitter och ser på Lilla Årskrönikan med barn som "diskuterar" årets händelser. Jag bara sitter och ler! Det är ju så underbart att se barn som sitter och säger roliga saker. Tänk att jag för 6-7 år sen inte alls gillade barn.... livet kan verkligen förändras!
 
När jag nattade barnen så hörde jag hur Zack låg och räknade... ".....tjugoåtta, tjugonio, tjugotio, tjugoelva, tjugotolv...." haha...  och häromdagen när det snöade så mycket så utbrast han "Mamma! Mamma! Det össnöar ute!"
 
Och idag vid middagsbordet så pratade vi om att vi skulle köpa julgran den här veckan och då säger Leah "en rosa julgran!".... vi försökte övertala henne om att vi skulle köpa en vanlig grön gran, men nej! Det skulle vra en rosa gran! Haha, nån som vet vart man får tag i en sån?  ;)
#1 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Rusta har rosa granar. Jag ville ha en sån i år men dottern sa bestämt nej så vi enades istället om en vit.

#2 - frubalken.blogg.se

Det finns rosa i plast (förra året på rusta) för något år sedan hade vi en rosa (och en vanlig så klart)

#3 - Arasen

min syster sa att det snövade när hon var liten :P Jättegulligt :P Det finns en rosa minigran på coolstuff har jag för mig :)

#4 - Anonym

Rusta har nog rosa gran i plast :)

Svar: Ja, men vi vill nog ha en äkta gran i år... :)
bambi

#5 - jenny - mammaliv i nashville

Barn är ju bara för underbara!! :)

Nu har jag äntligen bakat ut min pepparkaksdeg & jag måste säga att dom var gudomligt goda! Godaste jag ätit om jag ska vara ärlig!
Och min man som sa att han absolut inte tycker om pepparkakor, har just ätit 3 stycken! Och jag tror att han kommer ta sig minst en till innnan kvällen är över ;)

Ska rekommendera ditt recept till alla jag känner! :)
Kram!

Svar: Va roligt att höra! :)
bambi

#6 - dianasdrömmar

Rosa gran det vore något :) kram Diana

#7 - Heléne

Ett roligt citat från Esthers dagis igår:

Stina säger till Olle:
-Kan du inte dra min pulka?
Olle lägger då handen på ryggen och svarar:
- Åååå jag har så ont i ryggen! :D

#8 - Hanna E

Jag måste också säga att pepparkakorna är goda, maken påpekar det flera gånger (efter att ha nallat några...) att det var väldigt goda pepparkakor.

Barn har helt klart sin egen logik, det är så roligt att lyssna på deras resonemang.

#9 - Caroline

Man får höra mycket underbart när man jobbar med barn. Har just nu en årskurs 3, när vi talade om brandutrymning och vikten av att komma ut snabbt men inte i panik och att jag måste vara kvar sist och se till att alla barn kommer ut, så fick jag den underbara kommentaren från en elev. Hen sa "Jag tror jag vet varför du måste vara kvar sist, det är för att vi har mycket mera liv kvar än vad du har". Det roliga i det hela är att jag är 24 ;)

De har också på fullt allvar frågat mig om hur det var på stenåldern. Jag trodde att det bara var på skämt att barn trodde att alla vi "äldre" levde då. Men de tror helt och fullt att jag levde då. När jag då förklarar att det var 8000 år sedan så tittar de på mig som att "ja vadå, det är väl ungefär så gammal som du är också"..

Underbara ungar!!