bambi

Söndag
 
Idag har vi varit på jättetrevlig adventsfika där det bland annat bjöds på äppelglögg! Mums! Men mer om det sen  :)
 
Här kommer några lyckliga vinnare som vinner ett varsitt presentkort hos aptit.se (ni får mail under morgondagen angående er visnt - så håll utkik!)
 

Kajsa 
Åh! Då skulle jag buda hem lite god asiatisk mat från tex Roppongi då även 2,5 åriga dottern älskar sushi. Vi har fått en enorm vattenskada i våran lägenhet så den har varit uppochner i flera månader nu - ingen lust att laga god mat. Och timingen kunde inte vara mer perfekt då min sambo i fredags pajade hela sitt knä och numera är helt orörlig. Lite god mat, i kaoset ioförsig, hade varit mysigt!

 

britta bloggar
Indisk mat tror jag! Vi har ju flyttat från söder och just indisk mat (som det ju finns så mycket bra där) saknar jag här ute i förorten. Så skulle jag tända ljus och umgås med den där snygga mannen jag har här hemma :)
 

Frida 
Jag skulle vilja få en smörgåstårta hembudet till oss när vi ska till och flytta här innan jul, för att kunna bjuda alla snälla människor på god mat, som kommer att hjälpa oss mitt i sin egen julstress.

  

 
Det skulle vara så kul att överraska kära mor och far en kväll med varsin "Hagabadets räksmörgås". 

De anordnar så fint med mat och fika för hela släkten VARJE helg, för att vi alla ska kunna samlas och umgås under en heldag.
 
Emelie med Hugo&Vilma 
Jag skulle beställa en jultallrik från Melanders! Sambon ska iväg på 2 (!) julbord under december. Jag - inget alls! Det skulle bli lite lyx för mig. 

Vilken toppengrej detta med att beställa hem mat. Med två barn hemma själv, utan körkort så är det inte det lättaste att ta sig iväg någonstans. 

Håller tummarna! 

//Emelie
#1 - Longevity - en blogg om hälsa

Grattis till vinnarna!! :-)
Äppleglögg lät gott

#2 - Emelie med Hugo&Vilma

Nämen se där! Vilken överraskning! TACK!

//Emelie

#3 - Veronica

Stort grattis till vinnarna!

Äppelglögg lätt gott. En favorit här hemma är Chili-Mandarin. :)

#4 - Fina Frun

Oj, vilken överraskning! Tusen tack, vad glada Mor och Far kommer bli! Vad kul det ska bli att överraska dem :)

Kram/Fina Frun

#5 - britta bloggar

Hurra!!