bambi

Tisdag
Va roligt att det är så många som är med och tävlar i alla roliga tävlingar på bloggen! Jag hoppas att ni inte tycker att det blir för många tävlingar (fler roliga tävlingar är på gång!), men det är så roligt att kunna ge något tillbaka till er fina läsare också! Det är alltid lika svårt att välja ut bara en vinnare för jag önskar verkligen att jag kunde ge något till var och en av er. För ni förgyller verkligen min dag med era fina kommentarer! Vad vore min blogg utan er?
 
Här kommer i allafall dom senaste vinnarna:
 
Vinnaren av nattlampan Gus blev:
 
Veronica 
Åhh en sån fin lampa hade varit perfekt till min lilla mörkrädda snart 4-åriga son. Vaknar ofta mitt i natten av att han tänder sänglampan vid lillasyster säng (vilket oftast resulterar i att hon vaknar) MEN denna söta lampa hade varit perfekt för honom. Hoppas på vinst och tack för en härlig blogg.
 
Och vinnaren av monsterull från Vossatassar blev:
 
Tröjan finns i tre färger på ellos.se 

Jag har en treåring med en utvecklingsförsening som väldigt lätt blir kall ute. Men jag vill att vi ska kunna leka ute även i vinter. Med Vossatassars underställ skulle han bli varm. 

Och måste också bara säga att jag blev så glad av att se en kille med down syndrom som modell på ellos för Vossatassar.
 
Idag är jag sjukskriven och jag har precis tagit ett långt varmt bad. Sen tänkte jag ta och baka lite oreo-brownies och bara ta det lugnt! Dom här dagarna då jag är sjukskriven känns verkligen som en andningspaus, för andra dagar känns det knappt som att jag kan eller hinner andas. Jag hade tänkt gå på ett event ikväll men jag ska nog skippa det och bara ta det lugnt ikväll också....
 
Hoppas att ni får en fin tisdag!
#1 - Fröken M

Grattis till vinnarna !! Du har så himla härliga tävlingar :)

Hoppas du får en skön dag i vinterkylan !!

kram

#2 - LILITH - boktokig mamma med Borderline

Du gör helt rätt som bara gör saker som får dig att må bra de dagar du är sjukskriven. Man har bara ett liv och det ska gå ut på att må bra och leva ett gott liv.

#3 - Jessica S

Tävlingar livar alltid upp lite! Vem vill inte vinna dammsugaren :-) ?!?! Kram!

#4 - Ylva

Alltså jag fattar inte hur du orkar jobba, gå på events och baka så förbaskat mycket? Själv är jag helt slut efter tex en storhandling utan ungar.Ta det lugnt idag och se till att andas!

#5 - Martina

Så härliga, bra tävlingar som du brukar ha så är det väl ingen som ska klaga tycker jag :-)

Om man bara hann vara med och tävla ibland också haha

#6 - ulrika

Att hadla till vår skrutt är som att shoppa till sig själv ;)

#7 - dianasdrömmar

Bra att du tar det lugnt vännen stor kram Diana