bambi

Vinn hemleverans av lussekatter eller kanske en middag?
Nu i december med all julstress så kan det kanske vara extra skönt att få hem en färdig middag eller kanske lite fika? Dagens tävling sponsras av aptit.se som budar hem mat och/eller bakverk från kvalitétsrestauranger och bagerier i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 
 
Jag fick hem tre stycken rykande färska lussebullar från aptit.se, lyxigt värre!
 
 
Nu har FEM stycken av er chansen att vinna varsitt presentkort hos aptit.se värde 250 kronor styck. Kostnaden för själva leveransen dras av från den summan. Det är endast läsare bosatta i Stockholm, Göteborg och Malmö som kan vara med och tävla.
 
För att vara med och tävla så är det bara att svara på: Vad skulle du helst vilja ha budat hem till dörren i matväg?
 
Tävlingen avslutas den 9 december, där jag utser fem lyckliga vinnare!
#1 - Bea

Frukost är mitt svar! Mitt i sömnyran stiger man upp varje dag, gör i ordning barnen, lagar deras frukost, ser till att de borsta sina tänder, klär på och går iväg med till dagmamman. Så snart man klivit ut genom dörren hos dagmamman inser man att man glömt att ge sig själv frukost, att man knappt hunnit borsta igenom håret :-) Så att få en frukost levererad hem skulle vara otroligt lyxigt och kul men även tidssparande! Håller tummarna!

#2 - Kajsa

Åh! Då skulle jag buda hem lite god asiatisk mat från tex Roppongi då även 2,5 åriga dottern älskar sushi. Vi har fått en enorm vattenskada i våran lägenhet så den har varit uppochner i flera månader nu - ingen lust att laga god mat. Och timingen kunde inte vara mer perfekt då min sambo i fredags pajade hela sitt knä och numera är helt orörlig. Lite god mat, i kaoset ioförsig, hade varit mysigt!

#3 - Tess

Tapasliknande saker, småpock, till fredagsmyset. Vore perfekt efter en lång arbetsvecka att bara kunna plocka fram och avnjuta :)

#4 - Katja

Jag skulle vilja vinna detta åt min syrra, tycker att de är värda lite vardagslyx mitt i tvåbarnsstressen, jobb o allt :). Världens finaste syster, kul att kunna "bjuda" på en fika trots att vi bor så långt ca 60mil i från varandra. Så lite god fika eller en middag skulle bli väldigt uppskattat!

#5 - Veronica

Hmm, svårt! Sushi tror jag det får bli. Favioritmaten just nu!!

#6 - Emma Julmust

Jag skriver en nystartad JULblogg och har just nu en adventstävling!

En perfekt julklapp att vinna eller för att helt enkelt behålla & utnyttja det själv! ;}
Passar lika perfekt till gammal som ung, kvinna eller man!

http://julmust.blogg.se/2012/december/forsta-adventstavling.html

#7 - Frida

Jag skulle vilja få en smörgåstårta hembudet till oss när vi ska till och flytta här innan jul, för att kunna bjuda alla snälla människor på god mat, som kommer att hjälpa oss mitt i sin egen julstress.

#8 - Ylva Nilsson - stadigare

Jag har en väldigt nära och kär vän i Malmö som just nu har lite kärlekstrubbel och tycker det hade varit perfekt att hon hade kunnat få en hemleverans av Aptit. Hon hade blivit så glad! Vi har samma sukt efter bakverk så är helt säker på att en kanellängd hade varit en superhit!

#9 - Ylva Nilsson - stadigare

Jag har en väldigt nära och kär vän i Malmö som just nu har lite kärlekstrubbel och tycker det hade varit perfekt att hon hade kunnat få en hemleverans av Aptit. Hon hade blivit så glad! Vi har samma sukt efter bakverk så är helt säker på att en kanellängd hade varit en superhit!
(skickar en gång till eftersom jag glömde skriva in min email)

#10 - CWL

Jag hade absolut velat buda hem en lyxig frukost till min finaste vän, forhoppningsvis hade vi delat på den :) Frukost är ju dagens viktigaste mål men tyvärr det som man inte hinner njuta av på vardagen.

#11 - Martina Wilde

Jag skulle vilja ha hembudat lite god fika, varför inte just lussebullar. Då skulle jag värma lite glögg och krypa upp i soffan med en filt och mysa med min sambo :)
/Martina

#12 - Jessica S

Jag skulle vilja ha chips och cola light :-) Helst när alla affärer är stängda och suget som störst :-) ! Kram!

#13 - Christin

Lussebullar :-D

#14 - ALiCE med ICE

Åh, det skulle ju lätt vara rykande färska, alldeles varma kardemummadoftande kanelbullar! Och så kall mjölk till. Lycka!!

#15 - Carolina

Åhh, jag skulle vilja ha hem mat från Subway, en sån där vardagslyx-lunch! <3

#16 - Emma

Åh! En riktigt god adventsfika skulle jag vilja bjuda mina mammalediga vänner på! :) vilken lyx i bebisvardagen!

#17 - Malin

Den här tävlingen låter helt underbar! Jag vill gärna vara med och tävla! Jag skulle helst av allt vilja få hem ett gäng tapas, efter alla mina resor till Spanien så ligger just tapas väldigt varmt om hjärtat och jag skulle bli överlycklig om jag kunde få några hemlevererade! :)

#18 - Fina Frun

Det skulle vara så kul att överraska kära mor och far en kväll med varsin "Hagabadets räksmörgås".

De anordnar så fint med mat och fika för hela släkten VARJE helg, för att vi alla ska kunna samlas och umgås under en heldag.

#19 - Emelie och lilla familjen

När vi nu har en två veckor gammal bebis uteblir de hemlagade lyxmåltiderna. Det hade varit underbart att kunna äta en god indisk lunch tillsammans hela familjen i hemmets lugna vrå.

#20 - Tess

En smörgåstårta med massor av ägg och räkor vore inte fel att få budat till dörren :-) Jag bor inte i närheten av dessa orter förresten, men skulle jag ha turen att vinna så vill jag ge vinsten till min kusin som bor i Göteborg som en överraskning :-)

#21 - Marie S

Tja, jag kan ju inte tävla för mig själv eftersom jag inte bor i ngn av städerna men jag har en kompis som bor i Stockholm så jag tänkte att jag kunde tävla lite för hennes del. =)

Lite svårt att veta vad hon skulle vilja ha men mat går väl alltid hem ngt asiatiskt (det vet jag att hon gillar)

#22 - Longevity - en blogg om hälsa

Åh jag skulle faktiskt vilja få hem lussebyullar för hela slanten :-) Tänk vad skönt att få det serverat
Jag bor i Göteborg och hoppas på tur!

#23 - britta bloggar

Indisk mat tror jag! Vi har ju flyttat från söder och just indisk mat (som det ju finns så mycket bra där) saknar jag här ute i förorten. Så skulle jag tända ljus och umgås med den där snygga mannen jag har här hemma :)

#24 - Lotta Mattsson Fröjd

Jag hade älskat att få en mastig frukost hemkörd. Frukost på sängen får man ju inte av sin älskling så Aptit.se får bli min nya ;)

#25 - Emelie med Hugo&Vilma

Jag skulle beställa en jultallrik från Melanders! Sambon ska iväg på 2 (!) julbord under december. Jag - inget alls! Det skulle bli lite lyx för mig.

Vilken toppengrej detta med att beställa hem mat. Med två barn hemma själv, utan körkort så är det inte det lättaste att ta sig iväg någonstans.

Håller tummarna!

//Emelie

#26 - Johanna - Från förort till Förort

Jag skulle gärna få hem lite smarrig thaimat en kväll då jag inte hinner laga mat (tex igår när vi skottade snö i tre timmar...)

#27 - Camilla

Jag hade velat buda hem lite lussefika till min farmor i Gbg som nyss blev ensam och som jag inte kan träffa så ofta som jag vill :(

#28 - EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA

Jag har cravings på lussebullar/saffransbröd så risken är överhängande att något sådant kommer hem.

Men i matväg skulle jag nog vilja ha hem en riktigt härlig frukost. Gott pålägg, bröd, juice och ägg.

Har tipsat här

http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/12/06/presentkort-aptit-se/

#29 - Mathilda

Skulle helst vilja ha hem en god middag. Att bara kunna äta gott utan att behöva laga något är guls värt :)

#30 - Maria H

Mmmmm jag som längtat efter dumplings länge nu skulle vilja ha levererat just detta från Holy Monkey i Malmö. Aldrig testat något sådant här förut förutom pizza :-D
Ha en fin kväll :-)

#31 - Christine

En rejäl lyxfrukost hade jag beställt hem till mig och min man på vår 1:åriga förlovningsdag :)

#32 - Mika

Åh! Jag skulle vilja beställa något amerikanskt. Lax- och philadelphiabagels från Bagel Street Cafe eller pizza från Pizza Hut.
Måltiden skulle jag avnjuta under en skype-date med min bästa vän Ashley som bor i USA. Hon tycker jämt att jag äter så knäppa saker annars :)

#33 - Kerstin

Mums då skulle jag välja några goda wraps till mig och min familj från Pita i Malmö. Gott, nyttigt och enkelt.