bambi

Dagens fråga: Firar ni Alla Hjärtans Dag?
Jag är lite nyfiken på om Alla Hjärtans Dag är en stor grej här i sverige också, så jag tänkte att jag skulle göra min egna mini-undersökning.

Som jag har nämnt tidigare så gör vi inget speciellt på Alla Hjärtans Dag. Vi göra gärna speciella saker tillsammans - oavsett vilken dag det är. Vi hyr gärna film, går på bio (när vi kan) och äter lite ost och kex.


Bild från 2006 då vi blev intervjuade i Metro angående att se på skräckfilm.
Fotografen sa åt oss att se rädda ut - lyckas vi?  ;)

Ska ni göra något speciellt idag? Brukar ni fira Alla Hjärtans Dag?

#1 - Bee

Ja vi firar hela familjen :-) Och jag väntar nu på ditt recept på choklad cupcakes med världens godaste vaniljfrosting som du skrev om så det kan bakas dagen till ära.



Visst, det skall inte behövas en speciell dag för att visa kärlek men i vardagens stress, jobb och måsten är det lätt att man glömmer bort varandra samt sina nära och kära. Då är det underbart med en kärleksdag som tvingar oss till kreativitet i kärlekens tecken.

#2 - Beatrice, mamma till skrutten Robin- Tävlingar igång!

Vi brukar gå ut och äta något gott. Fast idag vet jag inte hur vi gör, har inte ens pratat om det ;D

Men jag tänkte att jag skulle baka något gott iallafall, så jag väntar på ditt recept på det du bakade igår(eller när det var).

Vi firar 7 år som förlovade idag, så någonting extra måste man ju göra :)



KRAM

#3 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Nej inte alls faktiskt. Jag föredrar lite mer spontana kärleksförklaringar....

#4 - Caroline

Vi brukar äta god mat och mysa lite extra. Men nu jobbar sambon på annan ort, så istället för att sitta ensam hemma så ska jag också jobba ikväll..

Tänkte baka lite och ta med till jobbet så att vi kan fira lite där :)

#5 - Annica H

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så känner jag det mest som att denna dag har blivit till för att affärerna ska tjäna pengar.



Kärlek visar jag hellre spontant och myser till det en vanlig vardag, gissa om det känns mer än att man känner att man måste mysa på alla hjärtans dag. :)

#6 - Lotta Anderström

Vi brukar fira det lite grand. Min man fyller år just idag så oftast firar vi mer honom men jag brukar få något litet också! Idag blir det nog tyvärr inte mycket firande dock då jag är sjuk och han har utv. samtal till sex! Hoppas att ni får en trevligare dag :)

#7 - Fru Pethra

Ja, vi firar dagen som sådan men vi ger inte varandra gåvor eller mer uppmärksamhet än vanligt. Precis som vi firar kanelbullens dag med kanelbullar, firar vi denna dag med chokladhjärtan och geléhjärtan. :)

#8 - Aniika

Vi firar inte alls faktiskt.. Eller jo, kanske en eller två pussar extra idag! :) Dina cupcakes ser förresten helt fantastiska ut!

#9 - Marie S

Brukar inte fira det alls. Tycker det finns andra dagar som är bättre att fira på faktiskt - min åsikt. Sen fyller min mamma år idag vilket gör att jag tycker att det är min mammas födelsedag o inte en dag som jag/vi "ska" fira vår kärlek på.

#10 - Lisa

Näpp! Gillar inte att just idag ska alla pliktskyldigt och utan närmare eftertanke köpa en bukett röda rosor för att sedan inte köpa någon spontan eller personlig present under resten av året.



Jag vet att jag är kräsen, men för mig är det viktigaste att min partner tänkt på mig eller ansträngt sig för att göra mig glad.

Jag bryr mig i.o.f.s inte heller om julklappar eller födelsedagspresenter, jag tycker att de ofta blir mer stress än ärlig omtanke.



En av de bästa presenterna jag fått av min partner var när hen var i närheten av en specifik butik, och spontant gick in och köpte upp deras resterande lager av min favoritprodukt, som just utgått. Då gör det inte mig något att hen inte panikrusar runt för att hitta en födelsedagspresent "bara för att".

#11 - Tess

Haha! Härlig bild :-D Ja, vi firar Alla hjärtans dag för vi tycker inte det utesluter att vi även andra dagar uppmärksammar varandra lite extra. Vi har heller ingen press på att det ska vara si eller så just den dagen utan gör oss bara lite mer tid för varandra helt enkelt :-)