bambi

Dags att klä ut sig!
Något som vi har lite ont om här hemma är utklädnadskläder. Jag har länge tänkt att jag ska fixa en stor låda och fylla med lite roliga hattar och kläder köpta second-hand, men jag har aldrig tagit tag i det. Men nu har jag i allafall klickat hem två roliga utklädnadsset från Oskar & Ellen. En elefant och en hund!

Dessa kostar just nu bara 99 kr/styck hos Campadre!

#1 - Pethra

Jag köpte likadana på Bokmässan, Oskar & Ellen är där alltid, för några år sedan och de var mycket uppskattade här hemma. På Bokmässan betalade jag 89:- har jag för mig, billiga var de i alla fall.

#2 - Tess

Ska göra samma sak här när Connor blir lite äldre :-) Det känns som att du har koll på barngrejer så undrar om du vet om det finns klädstång i barnstorlek? Som man kan hänga kläderna på så barnen når.

#3 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Behöver ju inte vara så krångligt eller kosta något...vi har en stor låda full med gamla kläder, hattar och skor som barnen klär ut sig i. Perfekt att rota lite hemma hos gamla släktingar eller sin egen garderob. Är lite allergisk mot färdiga dräkter faktiskt, tycker ofta det är så fantasilöst... Vi har ändå en riddardräkt och en prinsessklänning som barnen fått i present, annars är det ju som sagt ganska lätt att själv fixa till nåt.