bambi

Solen skiner men jag sitter inne...


Vilket fint väder det är idag! Solen skiner, men jag sitter inne.... Ja, maken är iväg och jobbar undan saker som måste vara gjort innan vi åker iväg till New York. Båda barnen sover (Zack brukar inte sova middag men idag så var han så fruktansvärt gnällig så han behövde nog det) och jag är inte direkt snabb med att väcka dom nu... känns sååååå skönt med lite ensam-tid.

Tvättmaskinen har gått varm hela dagen. Måste tvätta undan allt innan vi åker och snart ska resväskan packas! Ska packa med några nya Mollysar som ni får se i New York-miljö. Jag ska försöka få maken att hålla i kameran lite mer, för jag hamnar rätt så sällan på bild själv...

Hoppas att ni får en fin söndag allihopa!
#1 - Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Åh vad spännande med en New York-resa! :D Vill också åka till USA...



Vad ska ni göra där, semestra? :-)

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI - åker till New York om 2 dagar! ♥ ♥ ♥

Sofie Ja, semester och för att fira 10 år tillsammans :)

#3 - Majsan

Det finns inget bättre än egentid när man har små barn, man vill nästan att tiden ska stå still lite så man får njuta riktigt ordentligt.



Sv: Nej, det blir inte kaffe eller nått annat uppiggande medel haha. Får nöja mig med bilderna imorn. Blir helt salig när jag tänker på alla vackra klänningar!

#4 - tindra

vad kul med holiday!!! Shoppa järnet,ät gott,ha kul & mys ihop :)

#5 - Malin S

Spännande med en resa till New York! Men förstår att det känns att lämna barnen hemma... Tur det inte är längre tid än så :)



sv: Ja, men eller hur? Det var ju liksom Bolibompa man tittade på... Nu finns det ju barnprogram dygnet runt om man så vill. Helt otroligt egentligen!