bambi

Det där med mandelmjöl



Nu på förmiddagen har jag suttit på ett café och jobbat. Jag har fått otroligt mycket gjort när jag inte har blivit konstant avbruten. Jag var också duktig och höll mig från att surfa eller blogga på iPhonen utan det var endast rättning och planering som gällde. Tråkigt att behöva göra sånt på en söndag, men ibland är det så...

 

Sedan gick jag och Zack och handlade på ICA. Jag hittade mandelmjöl till min stora förtjusning! Då kanske man vågar sig på att baka macarons? Det är dessutom bra att ha om man vill köra lite LCHF-kost. Men priset var lite väl saftigt, tänkte jag... och väl hemma visade en snabb googling att man kan få tag på mandelmjöl hos Bodystore för endast 158 kr/kg. Så det får nog bli en beställning istället (även om fraktkostnaden tillkommer)... eller vet ni vart man kan få tag i billigare mandelmjöl?

#1 - Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Det finns mandelmjöl på Lidl också om du har någon sådan i närheten. Minns tyvärr inte vad jag betalade.

#2 - Hanna Fornhem

jag har gjort macarons två gånger, med mandel jag kört i mixern. kanske är det anledningen till att de inte blivit riktigt bra. Ska nog prova mandelmjöl från Bodystore....synd bara att jag beställde därifrån förra veckan :)

#3 - Sara

Jag handlar mitt mandelmjöl på Lidl. Ca 20 kr för 200g.

#4 - Karoliina - med K och två i.

har också köpt på lidl, har inte hittat på ica faktiskt, men tur att det börjar finna mer tillgängligt, macaronsen är betydligt lättare med färdigt mandelmjöl!

#5 - Nanashi

Jag finmixar mandel och silar sedan, fungerar jättebra. Annars har Lidl billigt mandelmjöl om jag inte minns fel.

#6 - Martina

Appropå baka. Ska det vara osaltade jordnötter i peanut butter cookisarna som du hade recept på häromdagen, och kan man då skölja av redan saltade sådana..? Novis när det gäller jordnötter i bakningen :-)

#7 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Martina Jag brukar faktiskt borsta av saltet lite med fingrarna. Annars är det gott med lite salt i chokladen, så dom behöver inte vara helt fria från salt :)

#8 - Martina

Men vad bra! För jag skickade maken att köpa osaltade men han hittade inga så det blev inget bak idag....

Nya tag en annan dag :-)

#9 - MaLin

På Lidel 19.90!

#10 - Micaela

Jag tror Lidl har, men är inte helt säker!

#11 - Mette

I stockholm finns det på Essenbutiken, googla.



200 g för 30 kr.

#12 - Mette

I stockholm finns det på Essenbutiken, googla.



200 g för 30 kr.