bambi

Fredagens to-do

Fredagar är lediga dagar för mig, men ändå har jag lyckats få ihop en superlång to-do lista. Jag ska sätta betyg på kurser som slutade nu vid höstterminens slut, jag ska översätta en text åt en vän, jag ska försöka knåpa ihop med nästa bloggekonomi-spalt, jag ska ordna med vårt inresetillstånd tills vi åker till New York och så måste jag ringa försäkringskassan för att ordna med föräldradagarna (varför ska det alltid vara krångel med sånt??).

Jag hopps verkligen att fredagarna alltid kommer att se ut då här, men jag har tänkt hela veckan "det kan jag göra på fredag då jag är ledig" och det kanske inte så bra att hela tiden tänka så....

Ikväll blir det tårtkalas med några vänner! Tortillatårta och fudgetårta ska det bjudas på!  :)

Ska ni hitta på något trevligt idag?

#1 - Anonym

Hello..låter som möe att göra på en ledig dag! Varför tycker du det är krångligt på föräldradagarna? Det mesta kan du göra via nätet om du har en e-leg?! Ha en bra dag!

#2 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Anonym Jo, men det har jag gjort och så igår fick jag hem brev angående att om man ska ta ut föräldradagar lör+sön så måste man ta ut minst lika mycket eller mer dagen innan eller efter helgen.... så det blev lite krångel i allafall...

#3 - Fröken M

Det låter ändå som en bra dag med ett riktigt trevligt slut !! :)

Här blir det jobb och sen fredagsmys för hela slanten. En rejäl förkylning verkar göra oss sällskap, så mycke mys och film är det som gäller !

Trevlig helg !!

#4 - Nathalie-Mamma till Athida och Lillebror född 12/1

Ska barnen med till New York? Annars kan du ju inte ta fp om inte dom är med? Eller?