bambi

God morgon sista lovveckan!



God morgon alla fina bloggläsare! Hoppas att ni får en fin måndag! Jag tänkte ringa till barnens förskola och höra om dom kan vara där två dagar denna vecka. Jag hade skrivit upp att dom skulle ha lov ända till 9 januari (då jag börjar jobba) men jag inser nu att jag har en hel del planring och rättning att göra. Trodde att det skulle räcka att jobba lite ett par kvällar, men det skulle vara skönast att få det gjort medan barnen är på förskolan.

Barnen har bråkat så mycket dom senaste dagarna och det tror jag beror på att dom har varit hemma med varandra ett tag nu. Leah har verkligen lärt sig vilka knappar hon ska trycka på för att få Zack arg. Hon skriker så högt hon bara kan och han hatar verkligen det. Han blir arg och slår henne och båda börjar gråta och det blir kaos... Så det kan nog vara skönt för dom att få komma till förskolan lite och få leka lite på varsitt håll och med sina egna kompisar. Hoppas bara att förskolan kan ta emot dom, det är inte säkert att dom har bemanning nog att ta två barn till!

Ha en underbar måndag allihopa!
#1 - curlingmamman

Bråkas en del hemma hos oss också ;) Men mannen får ta hand om det denna veckan...då jag jobbar! kram

#2 - Emeli- Mamma till Nathalie

Hej.

Jag vann en tävling hos dig för ett tag sen. Det var en tävling med O-råsa. Jag har fortfarande inte fått något mail. Vet du varför det dröjer så?



#3 - ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Emeli Det kan vara pga helgerna, men jag har mailat henne din mailadress. Men jag mailar och påminner henne att kontakta dig!

#4 - Ejkej

Överväger också att ringa förskolan bara för att hinna med all planering. Är glad att jag hann rätta innan lovet bara. Inte lätt att få nåt gjort med en liten hemma.

#5 - Malin C

Här blir det likadant under loven, och då är de 11 och 13... Försvinner väl inte än kan jag tänka mig.

God Fortsättning!