bambi

Drakens parklek och dagens barn
Det finns verkligen en hel del roliga lekparker här i innerstan. En som ligger här på Söder som är lite speciell är Drakens parklek. Den har en stor blå drake som sprutar vatten (tur att den inte sprutar eld mamma, sa Zack) och som man kan leka på.
 
 
Zack skulle förstås klättra högst upp. Det är ca 2 meter högt så det kändes lite läskigt. Det är ofta andra barn som inte "får" klättra upp på den. Idag var det en mamma som sa till sin dotter i samma ålder som Zack "Nej, klättra in upp där för då vågar du inte klättra ner sen.".  Men hur ska hon lära sig att våga klättra ner nån gång om hon aldrig får försöka? Tyvärr är det ofta flickor som begränsas på detta sätt också. Att klara av att klättra högst upp gör så mycket för barnens självförtroende och är bra träning.
 
 
Båda barnen väljer sina egna kläder nu för tiden. Det kan bli lite konstigt matchat men vad gör det  ;)
 
Dagens Leah i tunika med cirkusmönster från me&i och leggings med ugglor från Po.P
 
Dagens Zack i t-shirt från Duns, kofta från Molo, byxor från Mini Rodini och hans Hello Kitty paraply.
 
Jag köpte varsitt Hello Kitty barnparaply till barnen och dom älskar verkligen dom! Jag tyckte paraplyerna var lite dyra (99 kr/st, vi är vana vid att köpa 10-kronors paraplyer på ICA..haha) men dom är verkligen anpassade så att barnen jättelätt kan fälla upp och ihop dom. 
#1 - Skrotmamman skrotar vidare - snart 3 barn på 3 år

Ha, dottern hade en ut-och-in-vänd kjol idag när vi åkte iväg med tunnelbanan. Fick en del blickar då alla sömmarna SKREK ut-och-in, samt att typ 4 lappar av varierad storlek med tvättråd lyste stora och vita.
Men, men. Hon hade tagit på den själv. Och den var ren. Huvudsak.

Svar: Haha, ja, hel och ren är väl huvudsaken - får man försöka tänka :)
bambi

#2 - mickis

Hej!
Kul att du hittade in hos mig :-)
Välkommen tillbaka :-)
Alltid kul att som barn välja sin egen klädsel :-)

Nej man ska inte stoppa sina barn. Jag har haft en lugn numer 21årig kille & en sprallig supervåghalsig tjej. Säg det som hon inte testat ;-)

Ha en fin dag!
Kram

Svar: Tack :)
bambi

#3 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Edvin väljer också sina egna kläder. Och jag älskar hur han kombinerar olika färger ;)

#4 - Amanda

Hej och tack för en mysig blogg!
Leah är så fin i håret - klipper du henne själv? Har en 1,5-åring här hemma med en väldig kalufs som jag skulle vilja korta av ungefär så som Leah har. Det blir så varmt och svettigt med massa hår när man leker och springer dagarna i ända. Men vet inte om jag skulle klara att få till det. Eller har du varit hos en frissa?

mvh Amanda

Svar: Hej! Jag klipper faktiskt henne själv och jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet denna gång. :)
bambi

#5 - Madeleine

fina bilder! söta barn du har!

ha det bra!

Svar: Tack :) Du med! :)
bambi