bambi

Eriksdalsbadet
 
Vi passade alltså på och badade igår när solen ville vara framme. Man vet ju inte riktigt när det blir sol igen ;)
 
Vi var alltså på Eriksdalsbadet som är vår favorit utomhusbad. Det finns många olika pooler i olika storlekar och djup. Barnen älskade att vara där och det gick nästan inte att få dom därifrån  ;)  
 
Synd bara att det blir rätt så dyrt att bada att bada så här då det lätt blir lunch, glass och annat där. (Vi glömde dessutom solskyddet - även fast vi har hela badrumsskåpet fullt - så det blev riktigt dyrt då! Mycket irriterande!) Entréavgiften är 70 kr/vuxen, barn under 4 år går in gratis (barn 4-19 år kostar 20 kr).
 
Det är väldigt enkelt att ta sig till Eriksdalsbadet då det ligger precis vid Skanstulls tunnelbanestation och många bussar stannar där också.
 
En sak som vi tänkte på var att det var väldigt olika vilka flythjälp man hade på sina småbarn. Många hade inget alls på barnen (detta var i plaskpoolen) medan vissa hade både armpuffar, flytväst (uppblåsabara) och ibland även flytring! Vi brukar sätta på barnen armpuffar och alltid hålla uppsikt, tycker att det räcker  :)
 
Ja, det blev både jordgubbar och glass igår....
#1 - En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Va mysigt! Har lovat Edvin att vi ska på badet nån fin dag snart vi också. Måste ju ta tillvara på "simkunskaperna" han lärde sig på simskolan ... :)

Svar: Åh, jag vill att barnen ska gå på simskola också! Nästa år tror jag att Zack ska få gå :)
bambi

#2 - LILITH - Borderline & mamma

Leo har både armpuffar och simring. Men det är för att han själv vill ha det, jag tycker att det räcker med det ena. Men det är vad han behöver för att känna sig trygg när han badar. Men oj vad folk tittar.

#3 - Martina

Vi använder bara puffar på våra barn. Ibland har de fått flyta omkring i en badring (utan puffar) men uppsikt är ju det vitala.

Det blir nog någon tur till Eriksdalsbadet i sommar, det är ett bra ställe.

#4 - Martina

Vi använder bara puffar på våra barn. Ibland har de fått flyta omkring i en badring (utan puffar) men uppsikt är ju det vitala.

Det blir nog någon tur till Eriksdalsbadet i sommar, det är ett bra ställe.

#5 - Cissi

Tidigare har Emma varit så liten att hon bara badat i famnen eller i en sån där sitt-barnring.. i år blir det nog famnen med puffar.. ;) tror hon är lite för feg för att bada ens fötterna på egenhand.. ;)