bambi

Kämpar mot slaveri OCH vampyrer - same same
Alltså, den här biofilmen som har premiär idag - Abraham Lincoln Vampire Hunter. Är det bara jag som inte förstår kopplingen mellan en gammal president och vampyrer? Måste allt handla om vampyrer nuförtiden? Tänker man "Åh, så länge vi stoppar in lite vampyrer så blir det en storsäljare!! Spelar ingen roll vad filmen handlar om annars, snabbmat, ålderdomshem eller gamla presidenter - bara vi stoppar in vampyrer OCKSÅ!"
 
Men det står "President by day. Hunter by night.".... det får mig att undra vad Obama sysslar med om nätterna....
 
#1 - Tetra

Filmen baseras på en bok som kom ut för två år sedan och blev väldigt populär. Filmen hade antagligen blivit av oavsett om Twilight hade visat sin fula nuna eller ej.

#2 - Karoliina - med K och två i

Den frågan ställer jag mig varje gång jag ser reklamen. Hur gör detta ihop? Och visst det kanske blir lite klarare med ovanstående kommentar om att det varit en bok, iaf om varför det blev film. Men jag förstår fortfarande inte kopplingen president-vampyr. Och alla minst en president som faktiskt funnits?

Men den kanske är jättebra... :)

#3 - La Candida

Vampyrtemat är pinsamt uttjatat! tillochmed barnkanalen svämmar över av programmen.

Svar: Ja, till och med Zack vet vad vampyrer är! Det visste nog inte jag när jag var 4 år!
bambi

#4 - Emilia

Helt sinnes .. haha. Man vet inte om man ska skratta eller gråta så mycket skräp som görs inom film världen. Ingen har några orginella idéer, det görs sequels efter sequels eller så görs gamla filmer om... blah

#5 - Andrea

haha så där tänkte jag också när jag såg reklamen, va fan äre med vampyrer överallt? kan tänka mig att konversationen hollywood emellan gick typ så här: "ja skulle vilja göra en film om Abe Lincoln, en historisk skildrig av hans liv, annan han blev president och så där"
"ja men alltså sånt säljer inte, vampyer är det som säljer, så abe går tyvärr bort"
"ok, det va ju synd, men om jag kan integrera vampyrer i filmen då, skildra hans liv som vore han en vampyrjägare"
"its a go!"